Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

everquest 2?

Lethious

Öne çıkan mesajlar

xp almak için değil questlerim vardı orada mecburen girdim.

bu arada abi zonelerken öldük ya zaten sorun orada.(daha doğrusu savaşsak belki yenerdik ama topuk yaptı millet :) )

sonuçta hep bu böyle ama.ruins'e bile giriyorlar artık ya skill kasan insanları öldürüyor bu kadar lamerlik olur mu ya.

ha wc gibi yerlerdedir güzel hoş da graveyard,ruins vs. gibi yerlere girip skill kasanları öldürmek ne demek.

off

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 02:11 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yanlışlıkla sipariş ettim bir tane kingdom of sky ama etmişken bari gelsin diyorum hala cancel edebilirim sanırsam ama çok da bi para değil bakalım ama bu 2 hafta bekleme muhabbeti kötü olmuş biraz daha hızlı bir seçeneği yok mu bu senditin daha fazla shipping parası versek? nerden ayarlayabilirim onu sipraşi de verdim 15 20 dakka önce ama
Sosyal ağlarda paylaş

swg deki pvp değil ki asıl pvp bu güçlünün ayakta kaldığı zayıfın ezildiği tek sorunu lvl aralığınında lvl lar arası xp aralığınında uzun olması bu nedemek eq2 lvl almak normal serverda bile derttir bir süre sonra adamın ömrünü çürütür aynı lvl aralığı pvp serverı içinde geçerli böyle olunca power gamer uçuyor casual gamerın ise hem moblarla hem pc lerler baş etmesi ve lvl alması zor bu yüzden bu tarz oyunlarda ilk hafta çok önemlidir ilk haftada ortalamanın üzerine çıkarsanız sonra kimseyle karşılaşmadan rahat rahat oynarsınız

iyi pvp oyunu lvl almanın kolay olduğu karakterlerin kolay caplendiği oyundur amma velakin ozamanda oyun uzun ömürlü olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

nagafen server ında guild imizi kuralı bir haftadan da çok oldu. guild imiz swg deki freedom fighters in everquest2 deki şubesidir. guild imizin kısaltması yine frf dir. açılımı ise frightful rise of freeport dur. evil side guild iz. guild imiz yeni olduğu için yeni yeni gelişmektedir. guild imizde liderlik sistemi yoktur. her üye eşittir. guild de demokrasi vardır, herkesin öneride bulunma, eleştride bulunma hakkı vardır. guild imizde kararlar oylama ile alınır. swg de frf üyesi olmuş herkesi her zaman guild imize direk alacağız. şimdilik türk üyeler guild imize girmek isterse direk alacağız. sırf yüksek level leri oyuncu ları alacağız diye bir şey yok. yeni başlayan türk leride kapımız açık. yeni başlayan oyunculara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız.
bize ulaşmak isteyenler akse, eostria rhamiel, sowhard a tell atsın yeter.

eski rip guild inin üyeleri bizim server da olsalardı, aynı faction da olmamıza rağmen eskisi gibi rekabet ederdik. ha bu arada efsanenin kestane olduğunu hatırlıyorum:p

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:35 tarihinde, Akse tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...