Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dağılmayacaksınız kesemiyorsanız koşup zonelayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bide o grupta senin xp alman mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 xp almak için değil questlerim vardı orada mecburen girdim. bu arada abi zonelerken öldük ya zaten sorun orada.(daha doğrusu savaşsak belki yenerdik ama topuk yaptı millet :) ) sonuçta hep bu böyle ama.ruins'e bile giriyorlar artık ya skill kasan insanları öldürüyor bu kadar lamerlik olur mu ya. ha wc gibi yerlerdedir güzel hoş da graveyard,ruins vs. gibi yerlere girip skill kasanları öldürmek ne demek. off [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 02:11 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben de yanlışlıkla sipariş ettim bir tane kingdom of sky ama etmişken bari gelsin diyorum hala cancel edebilirim sanırsam ama çok da bi para değil bakalım ama bu 2 hafta bekleme muhabbeti kötü olmuş biraz daha hızlı bir seçeneği yok mu bu senditin daha fazla shipping parası versek? nerden ayarlayabilirim onu sipraşi de verdim 15 20 dakka önce ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yalnız ben cidden düz serverda başlamayı düşünüyorum. everquest 2 gerçekten çok harika bir oyun ama şu pvp sistemi yüzünden ahh ahh. keşke swg'deki gibi isteyen pvp yapabilse.off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 swg deki pvp değil ki asıl pvp bu güçlünün ayakta kaldığı zayıfın ezildiği tek sorunu lvl aralığınında lvl lar arası xp aralığınında uzun olması bu nedemek eq2 lvl almak normal serverda bile derttir bir süre sonra adamın ömrünü çürütür aynı lvl aralığı pvp serverı içinde geçerli böyle olunca power gamer uçuyor casual gamerın ise hem moblarla hem pc lerler baş etmesi ve lvl alması zor bu yüzden bu tarz oyunlarda ilk hafta çok önemlidir ilk haftada ortalamanın üzerine çıkarsanız sonra kimseyle karşılaşmadan rahat rahat oynarsınız iyi pvp oyunu lvl almanın kolay olduğu karakterlerin kolay caplendiği oyundur amma velakin ozamanda oyun uzun ömürlü olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yok yani swg'deki gibi olsun dediğim yani ben pvp istemiyorum .mesela rebel'im ımperial'dan kimliğimi gizliyorum. böyle olması güzel olur.ben galiba düz servera geçeceğim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 zırlama da kas:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 haehae :) kasmaya çalışıyorum ama adam yok ya :( yabancılarda almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bana birisi liste verebilirmi bizim guildekilerdi bir kac kisiyi biliyorum ama gormuyorum kimseyi zaten kardesiminde dovicem silmis benim charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 nagafen server ında guild imizi kuralı bir haftadan da çok oldu. guild imiz swg deki freedom fighters in everquest2 deki şubesidir. guild imizin kısaltması yine frf dir. açılımı ise frightful rise of freeport dur. evil side guild iz. guild imiz yeni olduğu için yeni yeni gelişmektedir. guild imizde liderlik sistemi yoktur. her üye eşittir. guild de demokrasi vardır, herkesin öneride bulunma, eleştride bulunma hakkı vardır. guild imizde kararlar oylama ile alınır. swg de frf üyesi olmuş herkesi her zaman guild imize direk alacağız. şimdilik türk üyeler guild imize girmek isterse direk alacağız. sırf yüksek level leri oyuncu ları alacağız diye bir şey yok. yeni başlayan türk leride kapımız açık. yeni başlayan oyunculara elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız. bize ulaşmak isteyenler akse, eostria rhamiel, sowhard a tell atsın yeter. eski rip guild inin üyeleri bizim server da olsalardı, aynı faction da olmamıza rağmen eskisi gibi rekabet ederdik. ha bu arada efsanenin kestane olduğunu hatırlıyorum:p [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 23:35 tarihinde, Akse tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kavga çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 efsane swg swg iken aldı malı goturdu, sonra bıraktıgımızda gerıye sadece coplerı toplayanlar kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 evet siz çöptünüz sizi silip süpürdük:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2006 kan cıkıcak gibi duruyoda swg yerini iide olsa kotude olsa yeri baska onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 bugün geldi senditten oyun şimdi yüklüyorum sanırım öğleden sonra oyunda olurum bakalım eq2 pvp geldikten sorna nasıl olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 2 haftadır girmiyorum :D bakem değişti mi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Efsaneye kestane diyenleri hep yerde hatırlıyorum nedense SWG'de..( bknz. Sne ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 yaa neden karakedi bizim kıymetimizi anlamayıp bize alan acmıyor oolmuyo bole :=) birde neden farklı serverlardayız birleselim eger cok kasmadıysanız k sahsen benim dusuncem yuksek lvl pek insan yok en yuksek suan 28 le sowharddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sowhard asosyel galiba :D benden 2 gün sonra başladı kasmaya ben bırakmıştım adam 24 leveldi :D zaten onu gördüm soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 guildde 64 adamlar var o assosyallik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 frf den bir sowhard bir ben online kimse yok acaba baska serverdamısınız hani pvp degilde normla servera gittiyseniz pesiniden gelcem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 beyler aylık bi ücreti varmı bende geçmeyi planlıyorumda varsada ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 15 dolar gibi bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 wow la aynı o zaman nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar