Lethious Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bir aralar oynuyordum. Sonra bişiyler oldu, bıraktım. Hatta paticikte bölümü bilem vardı. Varmı hala paticikten bu oyunu oynayan tekrar bir grup kursak filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravencroft Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben oynuyorum ama daha yeni basladım char şimdilik LvL 11 Predator.Splitpaw mıydı neydi o serverdayım ismini hatırlamıyorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Antonia Bayle Server inda 10 Türk oynuyoruz, pvp server ların gelmesine az kaldı, pvp server lar gelsin üye alımına başlyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ya Akse bişe soracam karakter seçme ekranında niye sadece RunnyEye ve Splitpaw gözüküor bende ? dier serverlar yok bide pvp sadece pvp serv lerindemi olcak ? yoksa herhangi bi transfer fln olacakmı? Yeni başladık lvl 13 um acaba diyom pvp serverına mı geçsek boşuna kasmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oyun açılırken accept diye geçtiğin ekranlar geliyor end user zamazingoları orada üstte bir seçenek var oradan us eng i seçmen lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya salak salak şeyler yazıyorum çıkıyor sorunumu yazacağım hata veriyor her şekilde ya [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 20:50 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 arkadaşlar eq2 aldım cd-key 20 haneli olması gerekirken 19 haneli çıktı soe'ye mail attım acaba aynı key'in 20 hanelisini yollar mı ? çıkar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravencroft Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bak onun için 19 hane olayı için aldığın yeri ara ordan sana bi tel nosu vercekler onu arıcan ordan sana yeni cd-key vercekler.bendede aynı sorun vardı ole yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hmms ok abi ama alalı 1 hafta oldu adam disbiratörden değil elden kendi aldığını vs. söylemişti.Yani sanmıyorum adam da benle ilgilenebilecek bir tel no.su bulunsun. İşin kötüsü de iki kutu vardı diğerinin ambalaj hafif yırtık diye bunla değiştirmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Exclusive versiyonu weblebi.com 'da satıyordu durumu onlara izah ettim.Oradan verilecek telefon numarası sanırım aldıkları disbüratör olacak :) İnşallah halledilir sorun ya o değil ben telefon da hiç konuşamam da aehaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 arkadaşlar bende başlıyorum, hangi servera geleyim? Bir yardımcı olurmusunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 vallahi trial'e geçtim sanırım sorun halledilmeyecek ve ben netten key alacağım gibi bir his var içimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya ben sanırım alamayacağım yeni key gibi bir his var şunu buldum 26 milyona http://www.direct2drive.com/225/product/Buy-EverQuest®-II-Download Everquest2 Trials of Isle'da buraya yönlendiriyor.Bu siteden yükleme yapmadan key alabiliyorum sanırım değil mi ? Yükleme de yapabilirim sorun değil ama bu site hakkında bilgi verebilecek var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 19 haneli diye denesen abcdef12345 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 IGN Soft'un sitesi o FilePlanet GameSpy 3DGamer sitelerinin şirketinin sitesi.Hatta üstte GameSpy linkleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende online almayı düşünüyorum, istanbulda oturup cd yi çekebilecek biri varmı? ücret öderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Beyler oyuna yeni başlayanlar ve eski charlarıyla devam edecekler. http://www.ihtyr.com/forum/ adresinden gerekli bilgileri alabilirler. Ayrıca eq2 forumu ayrı bir bölümde olması gerektiğini düşünüyorum .Ko ya bile ayrı bir forum verilmiş hayret :S [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:55 tarihinde, FesTivaL tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:56 tarihinde, FesTivaL tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Glatheros ben sana çekerim 2 dvd para sorun değil de Baya bir oyuncu var SWG'nin bitmesi ile de geleceğe benziyor.Üstelik WoW vs. gibi oyunlardan bayanlarda Eq2 ye geliyor. Özel bir forum açsak veya patide bölüm açılsa ve tüm Türkler bir serverda toplansa gayet güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 splitpaw ' da türk guildi var...İlgilenenler www.ihtyr.com/forum kısmına girip gerekli bilgileri alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 o zaman geliyorum alırsınız bir newbie'yi her halde :) birde şimdi ben o linkten satın aldım diyelim key'i bana kayıt olurken verdiğim maile mi yollayacaklar ,bir sayfaya yönlendirip oradan mi alacağım nedir yani ? O siteden yükleme yapmadan sadece key'i almak istiyorum nasıl olacak.Yarın alıyorum zaten keyi hatta baba para yatırabilirse karta hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 19 haneli çıkan cd-keyler ravencroft ' un dediği gibi halloluyor..Bir çok arkadaş bu şekilde yeni cd-key aldı..Diyebilirim. Diğer konu hakkında bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya eğer arada disburatör firma olsaydı çok kolaydı ama Exclusive oyunları disburatörler getirmiyor diye biliyorum yani ben o kutuyu gözden çıkardım :) Benim sorduğum şimdi ben o verdiğim linkteki adresten Everquest 2 alacağım ama aldığım takdirde cd-key'i kayıtlı email adresine mi yollayacak nasıl yani nedir ? her şekilde oradan alacağım gerçi ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 pvp server lar ayın 20 sinde açılıyor, şuan için pvp server lara char transfer olmayacak gibi, şimdilik normal server larda kasacaksanız oyunu öğrenme amaçlı kasın, swg oynayanlar bilir frf yi, eq2 de frf nin şubesini kurduk. pvp server lar açılınca buraya yazacağım guild imizin hakkında detayları. Good faction guild i olacak onu şimdiden söylüyüm. PVP server isimleri belli şimdilik olmadığı için hangi server da oynacağımızı söyleyemiyorum. Ama büyük ihtimal US pvp server ında olacağız(station exchange olmayan pvp server ı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ayrıca 19 hane serial no sorunu benim başımada geldi, distribitör e ulaşırsanız size çalışan serial no vereceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 akse arada disburatör firma yok zaten sorunda değil 25 milyona almıştım :) netten key alacağım Dark Elf olmak istiyorum ama tüm arkadaşlarım Good ve bende good olacağım.şu ihanet görevi vs. kasmak istemiyorum :) Öncelikle Ranger düşünüyorum nasıldır? Allakhazam'dan vuruşlara vs. baktım iyiye ama aynı şekilde zor bir class'a benziyor :) Ayrıca eğer alırsanız tekrar FrF'de olmaktan mutluluk duyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar