Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

everquest 2?

Lethious

Öne çıkan mesajlar

ya ben sanırım alamayacağım yeni key gibi bir his var şunu buldum 26 milyona

http://www.direct2drive.com/225/product/Buy-EverQuest®-II-Download

Everquest2 Trials of Isle'da buraya yönlendiriyor.Bu siteden yükleme yapmadan key alabiliyorum sanırım değil mi ? Yükleme de yapabilirim sorun değil ama bu site hakkında bilgi verebilecek var mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler oyuna yeni başlayanlar ve eski charlarıyla devam edecekler. http://www.ihtyr.com/forum/ adresinden gerekli bilgileri alabilirler.

Ayrıca eq2 forumu ayrı bir bölümde olması gerektiğini düşünüyorum .Ko ya bile ayrı bir forum verilmiş hayret :S

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:55 tarihinde, FesTivaL tarafından güncellenmiştir]

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 22:56 tarihinde, FesTivaL tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman geliyorum alırsınız bir newbie'yi her halde :)

birde şimdi ben o linkten satın aldım diyelim key'i bana kayıt olurken verdiğim maile mi yollayacaklar ,bir sayfaya yönlendirip oradan mi alacağım nedir yani ?

O siteden yükleme yapmadan sadece key'i almak istiyorum nasıl olacak.Yarın alıyorum zaten keyi hatta baba para yatırabilirse karta hemen :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya eğer arada disburatör firma olsaydı çok kolaydı ama Exclusive oyunları disburatörler getirmiyor diye biliyorum yani ben o kutuyu gözden çıkardım :)

Benim sorduğum şimdi ben o verdiğim linkteki adresten Everquest 2 alacağım ama aldığım takdirde cd-key'i kayıtlı email adresine mi yollayacak nasıl yani nedir ? her şekilde oradan alacağım gerçi ama :)
Sosyal ağlarda paylaş

pvp server lar ayın 20 sinde açılıyor, şuan için pvp server lara char transfer olmayacak gibi, şimdilik normal server larda kasacaksanız oyunu öğrenme amaçlı kasın, swg oynayanlar bilir frf yi, eq2 de frf nin şubesini kurduk. pvp server lar açılınca buraya yazacağım guild imizin hakkında detayları. Good faction guild i olacak onu şimdiden söylüyüm. PVP server isimleri belli şimdilik olmadığı için hangi server da oynacağımızı söyleyemiyorum. Ama büyük ihtimal US pvp server ında olacağız(station exchange olmayan pvp server ı)
Sosyal ağlarda paylaş

akse arada disburatör firma yok zaten sorunda değil 25 milyona almıştım :) netten key alacağım

Dark Elf olmak istiyorum ama tüm arkadaşlarım Good ve bende good olacağım.şu ihanet görevi vs. kasmak istemiyorum :)

Öncelikle Ranger düşünüyorum nasıldır? Allakhazam'dan vuruşlara vs. baktım iyiye ama aynı şekilde zor bir class'a benziyor :)

Ayrıca eğer alırsanız tekrar FrF'de olmaktan mutluluk duyarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...