Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 hayatımda gördüğüm en boktan filmlerden biriydi. korku diye gittik komedi filmi çıktı resmen dolaptan ceset düşme ve çamaşır makinesinden kelle çıkma sahnelerinde gülmekte ölüyoduk filmin sonunda bütün olayların adamın hayalgücü olduğunu öğrenince nasıl hayal kırıklığı yaşadık. paramızı geri istemeyi bile düşündük. müzik olarak bi ara foo fighters - all my life tıngırdadı başka müzik falan da yoktu. siz nasıl buldunuz[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 böyle alalım seni ama yorumlarını kınadım film hakkında .. bilesin :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 son durak 2 ye git bence[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 final destination a kötü diyolar güzel dedikleri film identity se ben almıym[hline]Infernal_Reborn, fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 aah pardon identity diye baktığım için görmedim diğer topici[hline]Infernal_Reborn, fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 butun korku veya gerilim filmlerine gulmek icin giderseniz gulersiniz. bence gayet basarili bir filmdi, sonu haric.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 gülmek için gittiğimi sanmıyorum yalnız korku filmlerinde böyle cesetler, kan ve bilimum organ olan sahnelerde genelde bütün salon korkar, bazıları arkasını döner arada kusarlar falan bunda bütün salon gülüyodu bütün salon gülmek için gitmiş sanırım[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 26 August 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Sonu da dahil son zamanların en yaratıcı en güzel filmlerinden biriydi. Pek çok klişenin dışına çıkmayı başarmış, çok zekice kurgulanmış bir film di. Evet Daha da iyi sunulabilirdi... ama senaryo ve kurgu süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 son zamanmlarda izledigim en iyi filmdi.sostizme katilmamak elde degildir..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 korkan insanların kendilerini rahatlatmak icin gulmeleri gayet normal film oldukca kaliteli bir gerilim filmiydi bol kanlı sahneler cok gereksizdi yanlız DİKKAT AZCIK SPOİLER bi de bu olesine aklıma geldi filmin senaristi senaryoyu yazarken ole bi olsun ki ufak bi cocuk herkesi oldursun demis sonra bunun ancak hayal dunyasında olucagını farkedip senaryoyu yazmıs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 muhohahaha şimdi ben korkudan altıma sıçacaktım o yüzden güldüm demi ahahahha[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Requiem for a dreamden sonra izlediğimden midir nedir o kadar sarmadı. Sinemada 3 kişi filmin sonuna kadar katilin kim olduğunu bulmaya kastık durduk, en sonunda dumur olduk. Gereksiz uzundu zaten, sıktı beni. Verdiğimiz paraya yazık olmasın diye izledik diyebilirim yoksa film arasında çoktan çıkmış olurduk. Ama yine de zevk meselesi başkaları sevebilir benim pek ilgimi çekmedi kazara girdik zaten.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 aynı fikirdeyim[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Delanoresse, 27 August 2003 00:25 tarihinde demiş ki: yigidi oldurur yogurdunu yemezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Bence oldukça güzel bir hikayeye sahipti korku öğeleri sesden başka birşey değildi sanırımda kimse korkmamıştır filmde ama hoşuma giden şey filimin anlatışıl tarzı ve konunun işlenişi.Klasikleşmiş katili sen öyle zannederken aa bak neymiş havası yok veya diğer filmlerdeki gibi -oğlum o onu nasıl öyle öldürdü kendisi niye ölmedi bombayı nasıl yerleştirdi (tarzı sorularda) *oğlum olanüstü güç yapar yapar (tarzı bir cevapda almıyorsunuz)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Sen ne aptal bir adamsın filme gitcek birinin gitmeden önce paticikdeki yorumları okuyacak olduğunu bildiğin halde "filmin sonunda bütün olayların adamın hayalgücü olduğunu öğrenince nasıl hayal kırıklığı yaşadık." gibi bir yorum kullanıyosun... yani allah belanı mı versin diyim ne diyim ben sana ya sabah sabah sinirlendiriyolar... insan bi spoiler falan yazar diimi... hey yarabbi ya...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 şaşırtıcı film hususuna "Basic" i gececek film daha izlemedim harelde :) Geldigi zaman direk ona gidin..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 said: karpuz, 02 September 2003 09:00 tarihinde demiş ki: Sen ne aptal bir adamsın filme gitcek birinin gitmeden önce paticikdeki yorumları okuyacak olduğunu bildiğin halde "filmin sonunda bütün olayların adamın hayalgücü olduğunu öğrenince nasıl hayal kırıklığı yaşadık." gibi bir yorum kullanıyosun... yani allah belanı mı versin diyim ne diyim ben sana ya sabah sabah sinirlendiriyolar... insan bi spoiler falan yazar diimi... hey yarabbi ya...[hline]ö? sen de ilk mesajı spoiler dır diye atlayıp geçen bi insanın gözüne mesajı bold layıp sokacak kadar akıllısın karpuzcum saygılar :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 o threadin spoiler olduğunu gören biri 15. mesaja gelir mi? neyse fazla sinirlenmişim pardon...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ;)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar