Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

identity (türkçesi sanırım kimlik oluyo)

Jester

Öne çıkan mesajlar

hayatımda gördüğüm en boktan filmlerden biriydi.
korku diye gittik komedi filmi çıktı resmen
dolaptan ceset düşme ve çamaşır makinesinden kelle çıkma sahnelerinde gülmekte ölüyoduk
filmin sonunda bütün olayların adamın hayalgücü olduğunu öğrenince nasıl hayal kırıklığı yaşadık. paramızı geri istemeyi bile düşündük.
müzik olarak bi ara foo fighters - all my life tıngırdadı başka müzik falan da yoktu.
siz nasıl buldunuz[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir.
"This little light of mine, I'm gonna let it shine
Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Sosyal ağlarda paylaş

gülmek için gittiğimi sanmıyorum
yalnız korku filmlerinde böyle cesetler, kan ve bilimum organ olan sahnelerde genelde bütün salon korkar, bazıları arkasını döner arada kusarlar falan
bunda bütün salon gülüyodu
bütün salon gülmek için gitmiş sanırım[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife)
"This little light of mine, I'm gonna let it shine
Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 26 August 2003 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

korkan insanların kendilerini rahatlatmak icin gulmeleri gayet normal
film oldukca kaliteli bir gerilim filmiydi bol kanlı sahneler cok gereksizdi yanlız
DİKKAT AZCIK SPOİLER
bi de bu olesine aklıma geldi filmin senaristi senaryoyu yazarken ole bi olsun ki ufak bi cocuk herkesi oldursun demis sonra bunun ancak hayal dunyasında olucagını farkedip senaryoyu yazmıs olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Requiem for a dreamden sonra izlediğimden midir nedir o kadar sarmadı. Sinemada 3 kişi filmin sonuna kadar katilin kim olduğunu bulmaya kastık durduk, en sonunda dumur olduk. Gereksiz uzundu zaten, sıktı beni. Verdiğimiz paraya yazık olmasın diye izledik diyebilirim yoksa film arasında çoktan çıkmış olurduk. Ama yine de zevk meselesi başkaları sevebilir benim pek ilgimi çekmedi kazara girdik zaten.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Bence oldukça güzel bir hikayeye sahipti korku öğeleri sesden başka birşey değildi sanırımda kimse korkmamıştır filmde ama hoşuma giden şey filimin anlatışıl tarzı ve konunun işlenişi.Klasikleşmiş katili sen öyle zannederken aa bak neymiş havası yok veya diğer filmlerdeki gibi
-oğlum o onu nasıl öyle öldürdü kendisi niye ölmedi bombayı nasıl yerleştirdi (tarzı sorularda)
*oğlum olanüstü güç yapar yapar (tarzı bir cevapda almıyorsunuz)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Sosyal ağlarda paylaş

Sen ne aptal bir adamsın filme gitcek birinin gitmeden önce paticikdeki yorumları okuyacak olduğunu bildiğin halde "filmin sonunda bütün olayların adamın hayalgücü olduğunu öğrenince nasıl hayal kırıklığı yaşadık." gibi bir yorum kullanıyosun... yani allah belanı mı versin diyim ne diyim ben sana ya sabah sabah sinirlendiriyolar... insan bi spoiler falan yazar diimi... hey yarabbi ya...[hline]ö?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 02 September 2003 09:00 tarihinde demiş ki:
Sen ne aptal bir adamsın filme gitcek birinin gitmeden önce paticikdeki yorumları okuyacak olduğunu bildiğin halde "filmin sonunda bütün olayların adamın hayalgücü olduğunu öğrenince nasıl hayal kırıklığı yaşadık." gibi bir yorum kullanıyosun... yani allah belanı mı versin diyim ne diyim ben sana ya sabah sabah sinirlendiriyolar... insan bi spoiler falan yazar diimi... hey yarabbi ya...[hline]ö?

sen de ilk mesajı spoiler dır diye atlayıp geçen bi insanın gözüne mesajı bold layıp sokacak kadar akıllısın karpuzcum
saygılar :)[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...