arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya helloween konserine gittim kafa sallamaktan ensem şişti morardı acıo(o ne sallamaksa!) şimdi bide haggard a gidicem artık ne halt yicemi bilmiom ühühü bide acıoki anlatamam... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sıcak havlu sar iyi gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 konser sonrası iğrenç oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gülü sewen dikenine katlanır :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 :) bütün millet tam gaz headbang yaparken sende cluberlar gibi ufak ritimler tutturursun kafanla artık. (nasıl olcaksa tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sıcak havlu...hmm bi bakim...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 vikis sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 muscoril yada muskoril işte adı ya c ile ya k ile...kas gevşetici.denemende yarar var.geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 konserlere gideydimde böyle problemlerim olaydi... ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Biz gidemiyenler napsın sorarım sana!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bi kas gevşetici krem bulunup sürülüp iileştirilmesi lazım.novalginde hap açısından ii gelio.bide ii bi duş sıcaından şöle.sabaha bişin kalmaz ama krem önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 sürüyorum krem...voltaren midir nedir işte onu sürüyorum iyide geliyor ama bitmiyor ah boynum ah boynum....geçsin bugün pls yaa :( yarın haggard a sağlam gitmek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 neydi ene yazcaktım unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 müstehak sana... sen daha boynun iyleşmeden bir sonraki konseri düşünüyorsun... kınıyorum seni kın kın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 napiyim yani konserde ağrıyan boyunla kafa sallayamam ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 o zman bu konsere gidemeyeceksin hahahahah geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet gitme boşver sen iyileş önce ama bilet aldıysan bana ver ben giderim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 beklersiniz nihaha geçti sayılır :D bekle beni haggard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 alla alla 500 kere yoluo mesajımı deli olcam :D [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 11:58 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 haggard'da kafa sallanacak sarki yok ki zaten. helloween'in de ismi cok cakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 öle deme pent. Kafalar assada saçalar öne inmis bunalım mod rulz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar