Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gizli numara kalkıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gizli numaradan once su odemeli arama zamazingosunu kaldirsinlar .

aciyorsun telefonu efendi gibi efendim diyorsun karsidan bir teyp kaydi .

yok kisisel sebeplere dayanarak zaten ana avrat sovuyorum ama bazende milletin ortasinda bir yerde oluyor bu salak gibi hissediyor insan kendisini .

yeni kampanyada bu olsun .
Mesaj tarihi:
hep istediğim şey :) iyiki kalkıyor. böyle saçmalık olamaz, bir insan beni arıyorsa kimliğini belirtmeli, numarası gözükmeli. bir de ancak beni kimin aradığını savcılık kararıyla mı öğrenebiliyorum? saçmalık. umarım en kısa sürede kalkar :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kalkmasın ya her gün işleticek yeni insan buluyoruz sapıklık yapıyoruz eğlencemizi nasıl yok ederler!

bu verdikleri en büyük darbelerden bi tanesi nefret ediyorum sizden ya uf :(
Mesaj tarihi:
bence tamamen kalkmasın sadece özel numara almak zorlaştırılsın araya biraz daha bürokrasi soksunlar gerçekten özel numara kullanması gerekenler alsın (bğrokratlar tanık koruma programında olanlar, mahkeme üyeleri gibi yüksek derecede mahremiyet sahibi olanlar)

mesela vatandaş ali veya ayşe gidip alamasın özel numara hatta ben de almayayım

ha tabii yüksek mahremiyete ihtiyaç duyan kişilerden de sapıklar çıkar çıkmaz olurmu ama en azından onları takip etmek kolaylaşır ehe :)

öyle özel numara kalkınca sapıkalrdan kurtulduk demeyin arada birisi mantıklı yazmış gerçekten psikolojik oalrak rahatsız olan adam gider telefon kulübesinden yapar aynı herzeyi
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar ne zaman kalkıyormus bu gizli numara daha demın bı odun aradı saff saff konustu küfür etmedı gerçi ama zamanımı aldı sinir oluyorum telefon numaramda yeni sayılır kımseyede vermıyorum nereden alıyorlar
Mesaj tarihi:
asıl okulların dershanelere her türlü kişisel bilgimizi vermesini engellemek lazım. okul iyi olunca her gün arıyo dershaneler. bi gün küfredicem birine o olcak. şerefsiz müdür cebine para gircek diye telefondan tut ev adresine kadar herşeyi veriyo valla millete...
  • Yeni Oluştur...