asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sapık yine sapıklık yapacak yeri bulurda en azından sapık olmayanlar her fırsatta yeltenmez. bence iyi oldu. gizli numaradan kurtulmuş olacağız.
huun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gizli numaradan once su odemeli arama zamazingosunu kaldirsinlar . aciyorsun telefonu efendi gibi efendim diyorsun karsidan bir teyp kaydi . yok kisisel sebeplere dayanarak zaten ana avrat sovuyorum ama bazende milletin ortasinda bir yerde oluyor bu salak gibi hissediyor insan kendisini . yeni kampanyada bu olsun .
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ama kalkmamalı hani privacy hede hödöydü
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 abi privacy başkasının privacy sine müdahale edince bitmeli :)
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hep istediğim şey :) iyiki kalkıyor. böyle saçmalık olamaz, bir insan beni arıyorsa kimliğini belirtmeli, numarası gözükmeli. bir de ancak beni kimin aradığını savcılık kararıyla mı öğrenebiliyorum? saçmalık. umarım en kısa sürede kalkar :)
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bir an evvel yönetmeliğin hazırlanıp yürütmeliğe ve faaliyete girmesini bekliyoruz...
kanix Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kalkmasın ya her gün işleticek yeni insan buluyoruz sapıklık yapıyoruz eğlencemizi nasıl yok ederler! bu verdikleri en büyük darbelerden bi tanesi nefret ediyorum sizden ya uf :(
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 karşınızdakini düşünmeyecek kadar bencil olamazsınız bence...
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ne zaman kalkıcak yahu bi rahatliim artık 2 gündür bi sapık aaaa! :@
ocean Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bıktım artık arayanlardan bencede kalkmalı bir an önce.
Voys Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 aslında gizli numara kalsında, kullananları kaldıralım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bence tamamen kalkmasın sadece özel numara almak zorlaştırılsın araya biraz daha bürokrasi soksunlar gerçekten özel numara kullanması gerekenler alsın (bğrokratlar tanık koruma programında olanlar, mahkeme üyeleri gibi yüksek derecede mahremiyet sahibi olanlar) mesela vatandaş ali veya ayşe gidip alamasın özel numara hatta ben de almayayım ha tabii yüksek mahremiyete ihtiyaç duyan kişilerden de sapıklar çıkar çıkmaz olurmu ama en azından onları takip etmek kolaylaşır ehe :) öyle özel numara kalkınca sapıkalrdan kurtulduk demeyin arada birisi mantıklı yazmış gerçekten psikolojik oalrak rahatsız olan adam gider telefon kulübesinden yapar aynı herzeyi
Coder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @turambarturin : yawrum senin en buyuk sapığın benim bakma şu sıra kontur yok diye sesini dinleyemiyorum :) amasyada değilmiydin sen ?
NotoriuS Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 iyi olucak ya. bazen işe yarıodu gerçe ama neyse :d
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya arkadaslar ne zaman kalkıyormus bu gizli numara daha demın bı odun aradı saff saff konustu küfür etmedı gerçi ama zamanımı aldı sinir oluyorum telefon numaramda yeni sayılır kımseyede vermıyorum nereden alıyorlar
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oh be gerizekalı insanlar arayıp sesimi dinliyolardı (küfürlerimi yani) artık dinleyemeyecekler nihohahha kurtuldum sapıklardan.
taz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 çok iyi olur ya saçmalık zaten ama kaynak pek inandırmadı beni :p
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yüzsüz yine aynı yüzsüz. her şekilde yapar o yüzsüzlüğü
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 asıl okulların dershanelere her türlü kişisel bilgimizi vermesini engellemek lazım. okul iyi olunca her gün arıyo dershaneler. bi gün küfredicem birine o olcak. şerefsiz müdür cebine para gircek diye telefondan tut ev adresine kadar herşeyi veriyo valla millete...
Frigg Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pek ala olmuş, en kısa zamanda uygulamaya geçer inşallah...
Öne çıkan mesajlar