dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sikayet butonumu geri istiyoruuuum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 asıl ben sana yuh e......... diyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 sıkıldım artık evde ya zaten okula gitmesem dersaneye gitcem bşy farketmio:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ben size diyeyim de .. Bu yağış pazartesi öğlen başlayıp ve salı günü devam edip Salı-Çarşamba belki Perşembe günü okulları tatil ettirecek .. Buraya yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olsun, gelir elini sıkarım :). söylediğin tuttuğu için değil, tatil olduğu için :) yetmiyo kardeşim. 10 yılda sürse tatil yetmiyo. ertesi sabah 7 de kalkıp okula gitmiyecek olmanı bilmenin verdiği zevk hiçbişeye değişilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hava birden soğudu belli zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Vali açıklama yaptı. Pazartesi okul var kesin. Sonra meteorolojiye bağlı olarak ilerki günlerde olabilirmiş. Hayırlı işler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 akşam haberlerinde izledim pazartesi tıpış tıpış :P Şimdiden başarılar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oOOoOOoOF!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 war plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bi arkadaş Mauww'u reslesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 YaAaAaAAAAa OLmAzZzzZzZzzz YaAAaAAaa!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Valinin lafı süperdi yanlız; vali: öğrencilerde okullarını,''öğretmenlerini'' özlemişlerdir.yeter bu kdr tatil,tatil olmayacak. Spiker: Efendim siz onlara 1 ay daha verseniz,yine sevinirler merak etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 vali doğru söylemiş,ben çok özledim okulumu,öğretmenlerimi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 akdeniz üniversitesi yarın 2. haftasına girecek. daha milletin finalleri bitmedi kar mar derken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende çok özledim öretmenlerimi .. hem edebiyattan kalırsam öretmenime vurarak sevicem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ne özledim ne özledm...adam bide affedersin t*şşak geçio ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yarın okul var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 inanabiliyor musun yusuf yarın okul var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ne demiş atalarımız ... komşunun veletinden al haberi ... inşallah doru sölüodur...benim yerimde bi çikolatayla ödüllendirirsin komşunun evladını... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tatil olması için bence şimdi veya en geç bi saat sonra kar başlamalı ki anca yarın öğlen diolar :( yarın tatil edeceksen bare bugün etde bizde tek gün için sabahın köründe kalkmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 arina demiski: vali doğru söylemiş,ben çok özledim okulumu,öğretmenlerimi=) sapik misin evladim lol Ayrica butun haftam yarım gun 4 ders icin tatil etmesinler löl haftaya etsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 özlemeyenler okuldan muaf mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 muahahah süperdi saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bazen bazı okullarda sorumluluk sınavları nedeni ile 1 hafta tatil olur. eğer öyle bir durum varsa bazı şanslı kişiler 1 hafta daha tatil yapacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar