BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya bu msn bende bağlanmıyor.. siz nasıl bağlanıyorsunuz bu arada acaba ebn anadolu yakasındayım diye mi böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bende kısa ve öz bL arada ruh halimi yansıtan iletiler koyuyorum tabi. ha bide tiplerim var listemde mesela 3 gün önce hayatında ilk kez uludağ a tatil yapmaya giden bi arkadaşım (yıldızyıldızyıldız)mrv(yıldızyıldızyıldız)-kısslarr uludaağğ süper hep bardayddıkk ayy gene gidelm . DAĞDAN DÖNDÜM! böyle tipler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bide bitane lavuk tabirinin cuk diye oturacağı pati elamanı vardı.Adam benı hayatımdan bezdirdi 30 kere on off yapıyor bide onu bunu seviyorum falan filan diye engelledim sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kızlar nicklerini genelde bi şarkının büyük bir kısmını oluşturacak şekilde deiştirolar. Nicklerini okuyana kadar canım çıkıyo. Tanrı'ya şükür Live Messenger'ın Nick editleme olayı var da böyle tiplerin nickini onu tanıyabileceğim biçimde deiştirebiliyorum [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 19:21 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msni aldığımdan beri aynı nick : fede ne eksik ne fazla ileti bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 daha eglenceli seylere gıcık olmak lazım, değmesi lazım düşündügün zamana:) vanil dogru demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 nikim hep aynıda.yanına ; koyup şiir söz vs yazabiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 euhuhe yalnız değilmişim [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 08:48 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aynen bende inanılmaz derece kıl kapıyorum her saniye nick degistrenlere, ben sızın mailınızı bılıp hatırlamak zorundamıyım? Israr edeni deleteliyorum rahatlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ben biraz değişiklik olsun diye ÇoKRa!L diye bi nik yaptım.. normalde mehm@ .. bunu da bazıları anlamıyor ne bu diye.. anlatınca cakıyolar.. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar