unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya nedense böyle msnde dakikada bir nik değiştiren insanlar vardır ya onlara gıcık kapıyorum.hani o an kimle konustuğunu bilirsin çünkü kimle konuşsa ona nikinde bi gönderme yapar vs.. yani içinizde bole kişiler kesin vardır ama napıyım gıcık kapıyorum işte.özelikle kızlar yazpıyo bunu hatta hiç yapan erkek gormedim hep kızlar yapıyo:D..yani benm msn listemde öyle en azından.. anlatmak geldi içimden....ohh bee:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 valla bende olay tam tersi hep erkekler yapıo =) iğrenç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya eft ya bide benim nickler genelde 3-4 hafta aynı şekilde kalır çogu kişi deiştir artık şu nicki diye bana laf yapıo nedir bu bole nick yaz ismini gitsin ne destan yazarsın bazılarını okuyana kadar canım çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Valla ben nicki deilde hani şu kişisel ileti yerini aklıma estikçe deiştiriyorum...Pingu şahittir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 valla ben de cok uyuz oluyom.. o pc yi alıp kafasına geciresim geliyo.. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kişisel ileti değiştirmek doğaldır cnm =) valla karalama defteri oluyo msn çoğu ztm yeter ya , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bana ne, takilsinlar. umrumda degiller=) [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:05 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol eskiden dakka başı nik değiştirirdim. 2 gündür. Sorj çilek suyu içerken gotik kız tavlayan mutlu metalci cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 benim ki ''hastayım lan, kafam çok bozuk lan'' gibisinden değişiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayet güzel bencede gördümki elalemin chat yapmasınada karışır olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Abi ben nick'i değiştirmeye sinir olmam ama AMA! deli eder sürekli log in log out yapanlar warya Varyaaa nası saydırıom elime ne gelirse yardırıom Klavyeden.Ignore'u basıom sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aynen....o nick deiştirenlere sinir oluorm..neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 allah allah adam değiştirir değiştirmez keyifinin kahyasımıısn adamın ben değiştiririm bol bol değşiklik eyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Nıck değiştiren değilde sürekli naptığını yazann mesala örnekler... -ablaşımmla konusourmmmmm...!!!11111 -hahah alemsin burak :D:D:D - Alışverişdeyim ondan sonra sinemaya gidecem ondan sora bunu yapacam 4-5 saate gelirim janıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 @Chasten işte bende onu diyorum işteee.yani bin kere değiştirsin o olayda değilim.böyle o an kimle konusuyorsa ona bi gönderme falan yapanlara gıcık oluyorum dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ben şahsen durmadan nick değiştiriyorum ama, baş kısmı sabit oluyor... misal le turambar - bilgisayar sensin, bağımlısı da sana girsin veya le turambar - turambarfm on air veyahutta le turambar - yazacak bişi bulamadım... bu durumda "kim lan bu lavuk" gibi düşünmüyor insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende eskiden öle yapıodum baş kısmı sabit oluodu.. ama bu aralar işte ruh halime göre bi özlü söz yerleştiriom :P öle kalıo o bi gün falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ondan sonra insanlar gelip sen kimdin diyo soruyolardır herhal, tabi mailini ezberlemediyseler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 zaten bende özlü söz neyin sık sık değiştiriyorum..benim gıcıklığım soylediğim gibi surekli birilerine bişi yazmaları, gönderme yapmaları vs... Chasten ın örneği tam yerinde -hahah alemsin burak vs.. [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 10:44 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bir ara sende yapıyordun 2 gündür falan aynı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 girip girip çıkanlara ben de çok sinir oluyorum.. onlar girip cıktıkca ben de onlara girip çıkıyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @oper haklısın hep girip girip çıkıyolar ne halt a onu yapıyolar anlamıyom.Bu arada ben hiç nick deiştirmem.En iyisi bu p*k mu var deiştiriyolar...peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kızlar yapıyo genelde. mesela şuan ki listemden size bir örnek vereyim. dilber - memet çok gcıksınn(smiley) ay kafyi ycemm (smiley) yAPMMAaaaaa!! (hepsi harfi harfine gerçektir) 10 dakika önce başkaydı değişir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben pipime göre değiştiriyorum; Mitra; erektifim Mitra; erektif değilim şaka lan şaka bende birilerine laf atarak değiştiriyorum :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 1- işteyim 2- sinirliyim 3- çok sinirliyim 4-kimse benne konuşmasın çok sinirliyim(o kendini biliyo >( ) kıslar şebo konseri var kim benle gelir çıkışta içers :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar