Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli nik değiştirenlere gıcıklığım var

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya nedense böyle msnde dakikada bir nik değiştiren insanlar vardır ya onlara gıcık kapıyorum.hani o an kimle konustuğunu bilirsin çünkü kimle konuşsa ona nikinde bi gönderme yapar vs..
yani içinizde bole kişiler kesin vardır ama napıyım gıcık kapıyorum işte.özelikle kızlar yazpıyo bunu hatta hiç yapan erkek gormedim hep kızlar yapıyo:D..yani benm msn listemde öyle en azından..

anlatmak geldi içimden....ohh bee:D
Mesaj tarihi:
ya eft ya bide benim nickler genelde 3-4 hafta aynı şekilde kalır çogu kişi deiştir artık şu nicki diye bana laf yapıo nedir bu bole nick yaz ismini gitsin ne destan yazarsın bazılarını okuyana kadar canım çıkıo
Mesaj tarihi:
Abi ben nick'i değiştirmeye sinir olmam ama AMA! deli eder sürekli log in log out yapanlar warya Varyaaa nası saydırıom elime ne gelirse yardırıom Klavyeden.Ignore'u basıom sora.
Mesaj tarihi:
Nıck değiştiren değilde sürekli naptığını yazann mesala örnekler...

-ablaşımmla konusourmmmmm...!!!11111
-hahah alemsin burak :D:D:D
- Alışverişdeyim ondan sonra sinemaya gidecem ondan sora bunu yapacam 4-5 saate gelirim janıms.
Mesaj tarihi:
@Chasten işte bende onu diyorum işteee.yani bin kere değiştirsin o olayda değilim.böyle o an kimle konusuyorsa ona bi gönderme falan yapanlara gıcık oluyorum dediğin gibi
Mesaj tarihi:
ben şahsen durmadan nick değiştiriyorum ama, baş kısmı sabit oluyor...

misal

le turambar - bilgisayar sensin, bağımlısı da sana girsin
veya
le turambar - turambarfm on air
veyahutta
le turambar - yazacak bişi bulamadım...

bu durumda "kim lan bu lavuk" gibi düşünmüyor insanlar...
Mesaj tarihi:
zaten bende özlü söz neyin sık sık değiştiriyorum..benim gıcıklığım soylediğim gibi surekli birilerine bişi yazmaları, gönderme yapmaları vs...
Chasten ın örneği tam yerinde
-hahah alemsin burak

vs..

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 10:44 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
@oper haklısın hep girip girip çıkıyolar ne halt a onu yapıyolar anlamıyom.Bu arada ben hiç nick deiştirmem.En iyisi bu p*k mu var deiştiriyolar...peh
Mesaj tarihi:
kızlar yapıyo genelde.
mesela şuan ki listemden size bir örnek vereyim.

dilber - memet çok gcıksınn(smiley) ay kafyi ycemm (smiley) yAPMMAaaaaa!!

(hepsi harfi harfine gerçektir)

10 dakika önce başkaydı değişir birazdan.
  • Yeni Oluştur...