ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bu olay aşırı uysuzluktan ya da rahat uyumamaktan kaynaklanıyor[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bende kendimi geçen gün bi savaş ın ortasında buldum,rüyamda.savaş filmleri izlerken gerçekten düşünürdüm 'lan şimdi tam orda olsam napardım diye'.genelde cephede askerlerle filan takılırdım derdim kendi kendime ama öle olmuyo ehe.direk sindin bi köşeye sniper vari bi tüfenkle vurkaç vurkaç yaptım.çok gerçekçiydi.ne zaman ölücem diye bekliyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Ben birgün savaştaydım savaşıyoduk sonra havatopu mu ne atışına tuttular sanırım bi isabet etti uçuyo gibi hissettim yere düştüğümde bacağım parçalanmıştı yani hissetmiyodum heralde o anda bacam uyuşmuş olabilir ee sonra da medic geldi beni kurtarim derken ölüverdim gitti sonra da aniden spectator mode yazdı ekranda euhe öyle bişi gördüm :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Bende bi keresinde rüyamda çok istediğim bişeyi görmüştüm Ne olduğunu hatırlamıyorum ama çok istediğim bişeydi o ara Böyle gerçekle rüya arası bi yerde kaldım O çok istediğim şeyi aldım yanıma falan uyandım sonra Önce bi mutlu oldum falan sonra rüya olduğunu anladım Resmen yani elde ettim sandım onu çok enterasan bi duygu valla Bide geçen sene paso karabasan dedikleri hededen oluyodu bana böyle birden zınk diye uyanıyodum nefes alamıyodum kımıldayamıyodum falan Sonra zorlanıp doğruluyodum birden düzeliyodum O kadar alışmıştımki hatta sonraları hass yine geldi falan diyodum kendi kendime heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 ben aylardir rüya görmüyorum aylar öncede çok seyrek bi şekilde görüyodum Allahim yarabbim nedendir bu ya bende rüyamda matrikis filan neyim olmak istiyorum yokmu bunun bi ilaci ürya gösterici filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Bende konyadan dönüpte evime geldiğimden beri rüya görmüyorum daha doğrusu uyumuyorum rüya görebilmek için uyumak lazım tabi insan günde 3-4 saat uyuyunca rüya görmeye vakti olmuyor herhalde farkettimde ben bu gecede uyumayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 yok abi ben öğle gibi yatiriyom 7 8 saat uyuyorum okadar saate en az 3 4 bölümlük rüya sığması lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Valla bi kere uçurumdan aşağı uçtum pis bir şekilde yere düştüm ama hiç bişey olmadı bişey yok gibi kalktım yürümeye devam ettim.Matrix gibiydi ama cidden düşüyor gibi oluyorsun sabah kalkınca çok tuhaf olmuştum.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Üstünüzü iyi örtün! Birde Lucid Dreaming i deneyin ben yapamıyorum belki siz yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 lucid dreaming nedir? bir de sizede oluyor mu yeni yatmışken tam sızıyorum mesela direk rüya başlıyor sanırım, rüyamda koşuyorsam mesela tam uyanınca adım atmaya çalışıyorum yatakta istemsiz olarak ilginç cidden :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Ölüm korkusundan dolayı oluyordur. 15 yıldır(yani doğduğumdan beri) hiç öldüğüm olmadı rüyamda.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 günde 3-4 saat uykuya 5 rüya rahat sığıyo kendimden biliyorum[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki: evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: Gawain, 30 August 2003 19:55 tarihinde demiş ki: iste ben uyanamiyom oldugumu goruyom direk abi herkese soruyom ben uyaniyorum diyo.... hele bir tanesini anlatsam offfffff[hline]Forcedata Hosting Icq : 293780965 Mix Online Gaming Inc. [Bu mesaj Gawain tarafından 30 August 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Asker korkusu cnm asker :)[hline][b]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ben hic kendi oldugumu gormedim ama yakinlarimin oldugunu gordum hatta bi sefer karde$imin oldugunu gormu$tum ve a$iri kaptirmi$im kendimi sabah kalktigimda kar$imda gorunce $ok olmu$tum :)[hline]Laraok DeadsoulNecromancer of Kay/Hun Abalith DeadsoulFriar of Kay/Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ben 3-4 kere öldüm rüyamda ama bi tanesinde uyanmadım. Hayalet casper gibi dolaşıyodum ortalarda kimse seni duyamıyo göremiyo her yere gidebiliyosun ama. Çok sıkıcıydı kazımışlar beynimize aptal aptal şeelere neler görüyoruz rüyalarda, caspermış hıh[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: nomad13, 01 September 2003 13:11 tarihinde demiş ki: said: Gawain, 30 August 2003 19:55 tarihinde demiş ki: iste ben uyanamiyom oldugumu goruyom direk abi herkese soruyom ben uyaniyorum diyo.... hele bir tanesini anlatsam offfffff[hline]Forcedata Hosting Icq : 293780965 Mix Online Gaming Inc. [Bu mesaj Gawain tarafından 30 August 2003 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Asker korkusu cnm asker :)[hline][b]What I've Felt What I've Known Turn The Pages , Turn The Stone Behind The Door Should I Open It For You What I've Felt What I've Known Could You Be There Cause I'm The One Who'll Wait For You Or Are You Unforgiven Too ? Icq UIN = 788808 keşke askerlikle alakasi olsa be ama aralikli olarak hep ayni şeyleri görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Örtü ve yorgan açılmanın sebebiyetleri bunlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 uçurumdan düşeceğimi fln görmüşümdür ama hiç ölmemişimdir. düştüğümü hissedersem zıplıyorum genelde yataktan.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Lucid dreaming nedir merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ne tür rüya olursa olsun görmek için hergece üstüm açık yatarım eğer hava çok soğuk deilse camı açtıım bile olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ben bunu okuduktan sonra dun ruyamda estel i gordum adam 3 kişiyle birden güreşiyordu ciddiyim şimdi benim merak ettigim ruyada estel gormek neye alamettir :)[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar