Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Duygusallar kaybeder çünkü bütün sevgisini bi anda verir, kaybetmek istemediği için hep arar ,bişeyler yapmaya çalışır, ama karşı taraf bunu anlamaz. Herkesden çok sevdiğin, herkesden çok onunla iyi vakit geçirdiğin, ... yok ya zor yazmak yazamıyorum ben =) okur falan şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 :P .Merak etme bakmaz kimse benim topiclerime.Beni genellikle bilmeyenler bakar. :) Keske 84 te doğsaymısım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bencede öyle zaten anlamıyorum insanları ben... Sevgi sözcükleri kolay söylenen şeyler değildir benim için ama insanların ağzında sakız olmuş gidiyor.Haftada bir sevgili değiştiriyor millet nasıl bir gönüldür bu anlamış değilim,kendi adıma söyliyim bana kendimizi kandırıyormuşuz gibi geliyor çünkü sevgi dedigin şey hergün değişen bir kavram değildir.Sevmiyorsan neden çıkıyorsun dersen bazıları zevk için çıkıyorlar evet bende yaptım ama sonunda hissettigim birşey olmadıgı için karşı tarafıda üzdüm bu yüzden insanları üzmenin bir manası yok karşındaki kişinin tamamen seni sevdigini düşünüyorsan değer vermeyi deniyebilirsin ama karşındakindende tam olarak birşey göremeyince zaten salıyorsun.Belkide hayatında birisi olsun diye ilişkilerini zorla devam ettirenler vardır,sevgi yoksa çabalamayada gerek yoktur belkide... [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 11:53 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Sevgi varsada uğraşmaya gerek yok artık, zaten seviyor ne gerek var uğraşmaya =) yada korkup kaçanlar, arkasına bakmadan hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yani abi dediğin gibi sevgi sözcükleri öyle ölmüş.Salak salak şeylerede adanmış Aşkısı fln one ya Dışkısı gibi Iyk.Bide insanlar bunları nası sürekli söyleyebilio ben sahsen utanırım bee, Her zaman seni seviyorum askım (gerçi hala bu lafı kullanmıs değilim) falan fıstık demeyi ne bilim yapmacık gelir bana yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yapmacık zaten onları o kadar kolay söyleyebilen birisi elveda yıda o kadar rahat söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 şuanki çıkma şeysi mecburiyetten dolayı sanki mesela kız bırıyle cıkıyor ondan ayrılıyor onu unutmak ıcın baskasında buluyor kendını bide hiç sevmedıgım bişey alo x senı sevıyorum yada msnde falan selam naber ben sana aşıgım gıbı sölenmesı git yüzüne söle be arkadasım yaptıgım arastırmaya göre:) teknoloji aşkı öldürmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 EHU.Evet öldürmüs :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 De teknoloji öldürmedi insanlar öldürdü teknolojiyle bi alakası yok ki. Önemli olan hislerini nasıl ilettiğin değil iletebilmen ve hissedebilmendr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Bence alakası var,msn-cep aile vıdı vıdı şeyler yüzünden olabilir ama belkide değildir ilişkiler çok karışık şeyler zaten genelde kız tarafı sorunlu oluyor anlamıyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 biz geçtik sevgiden, sevişiyoruz bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hehe.Artık ciddende Aşk kavramı sevisme olmus sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Evet sevişirken hissettiklerini aşk zannediyorlar :D Bir zaman sonra eski kız arkadaşlarımdan birisi seninle öpüşürken birşey hissetmiyorum diyerek ayrılmıştı acayip gülmüştüm o zaman :D Bazende ilginç sonuçlar olabiliyor tabi ilişkilerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya herkesin sevgi anlayışı farklı. kimi "ay çok hoş çocuk seviyorum" diyo falan. e haybeye mi sevdik biz diyesim geliyo demiyorum.dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Normalde hiç düşünmeyeceğimiz bu konularda tv sayesinde düşünmeye ve temkinli olmaya başladık ve asla yapmam diyerek şansları kaçırdık... Bungala bunu demiş birkaç mesaj üstte. Açıkçası aynı şekilde düşündüğüm için neredeyse en büyük aşkı kaybediyordum ancak -biraz kaderci olduğum için böyle düşünüyorum ki- kaderimde şu anki sevgilim olmasaydı her türlü kaçardı o fırsat elimden. Bazı sevgiler tecrübedir, bazı aşk dediğimiz şeyler yalnıştır. Bir söz vardır her yeri geldiğinde söylerim "Başkalarının hatalarından ders almalıyız, hepsini kendimiz yapacak kadar vaktimiz olmayabilir". Gerekirse başka sevgilere bakın onları örnek alın. Gerçek aşk diye bir şey yok. Onu siz yaratacaksınız, ve o yarattığınız insanı bulunca çok şaşıracaksınız. Hayat süprizlerle dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yaa aşk meşk yalan diyorum bundan sora hiç kimse bana karı kız milletine guven diyemez.guvenmem asla.genelleme yapma falan demeyin.bu böyle kardeşim.hepsi aynı bu yaratıkların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 diğer mesajları okumadım ama bence sevgi filan bitmiyor. yeni gençler sevgi nedir bilmiyor. kızlarla gönül eğlendirmenin adını sevgi koyup o yüce duyguyu küçültüyorlar. mesele bu sevgi bitmiyor aslında yalan bitiyor gerçeğe dönüp tekrar yalanlara dalıyor insan. sevgi insan olduğu sürece var ama farkedene/bulabilene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 benim kafama takilan iki kisi arasinda yasanilan sey neden sizi bu kadar uzuyor ve sevgi bitti yalan oldu givbi yorumlara yol aciyor sonucta alan memnun veren memnun isteyen sever isteyen gonul eglendirir bunun adi hayat etrafta leyla mecnunlar gormek sizi cokmu etkileyecek hayir... ee daha ne ben cikiyorum ayriliyorum sen cikiyosun ayriliyosun belki 2 belki 3 gun surmus olabilirde tamam zaten ayriliyosak veya ayriliyosan zaten sevgi yoktur demektir ama bunu hayat memat mevzusuna donusturen etmen nedir,haa ben cok sevmisim haa sevmemisim bu sonucta benim ve karsimda ki kisinin yasadigi bir seydir ucuncul sahislari ilgilendirmez ve simdi umarim kirici bir dil kurmadan soruyorum sadece merak ettigimden evet sevgi bitti ne olacak yani sorun ne sevgi dunyayi kurtaracak demeyin sakin gulerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sevgi sanırım insan olmanın gereklerinden biri. Başkasının arasındaki şey neden bizi ilgilendiriyor? İsim kirletme gibi birşey olduğunu düşünüyorum ben. Yani başka eylemlerle "sevgi" ve "aşk" kavramlarının kirletilmesi basit kavramlar gibi gösterilmesi. Gayet açık olduğumu düşünüyorum, şahsi fikirimdir. Ayrıca seven insan diye başlamicam :D [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 17:09 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sevginin insan olmanin gereklerinden biri olduguna bende inaniyorum ama sevgi dedigin genis bir kavram bence insan doga blah blah uzar gisder bu sevgi turleri ama burda arkadasinactigi sevgi konunsu iki kisinin arasinda ki sevgi,birakin artik bu tabu tarzi herkes mutlu oldugunca yasasin omur boyu mutluluklari ariyacagimiza anlik mutluluklardan bir omurde yaratabiliriz amac eger mutlu olmaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Gerçek mutlulukların uzun süreli olduğunu düşünüyorum. Ve hiçbir mutluluğa acısız ulaşılamayacağına... Acı mutluluğun haklı sebebidir bence. Ayrıca anlık mutluluklar güzeldir birşey demiyorum ama kısa süreli olduğu için etkileri uzun olabilir. Herkes için konuşmuyorum kendi bünyem için konuşuyorum belkide. Acı çekerek mutluluğa ulaşmayı anlık mutluluklara tercih ederim. Anlık mutlulukta mutluluğun tadına varamadan düşerim hemen karamsarlığa diye düşünüyorum.Herşeyin bir bedeli vardır bence. Aşk'ta acıdır özünde. Belki aşkı tatlı kılan da acı olmasıdır. Acının sonunda varabilmek tatlıya... Her neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ask icin olmeli ask o zaman ask diyosun yani :) bu senin gorusun saygi duyuyorum,umarim fazla aci cekmessin bu ugurda saygilar *offline* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yahu bu devirde aşk ne kadar para ediyo kızlara bunu sormak lazım bana fiyat söyleyin dicen olucak biticek ve onlar için aşk 2dk lık bir eğlenme biçimi haline dönüşmüş zamanla,hepsi kız deil kız görünümlü mutant geçirmiş yaratık(hepsi deil ama çoğunluğu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar