MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gülerek bütün kötü hisleri silmek istiyorum... üstünü gömmek ve yok etmek istiyorum... kendimi öyle bi yalnızlığın ortasında buluyorum ki.. en yakınların, bana en uzak olanlar... en sevdiğim, üzüntüden başka bir şey vermiyor. asla asla bilmiyorlar... ben mutluyum... ulaşamayacakmışım kadar uzaklar hepsi... nerden nereye...dün bu gün gbi, silmek istiyorum bu günleri...uyuyup uyanmamak istiyorum, rüyalar da olmasın! gülüyorum... sigaramı her çekişte, yaklaşan geceye gülümsüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bazende en uzaklar en yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 yrn diil ya yrn diil, YARIN, bari karalama defterinde dikkat edelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 diil diil ya diil diil!! değil! [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 18:03 tarihinde, MaUWw tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 olei benim gibi çok nokta kullanan biri..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 evt....:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sinirlendim. konuyu ben açmadım, yazıyı da ben yazmadım. evt ööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bnce sn türkçeye uygun yazmayan biri olarak kimseye karışma. ya da bna karışma. bunu diyen değil e diil demiyen biri olsaydı, haklısın derdim. ama diil işte....haklı diilsn. ztn sıkıldım gülelim pls..la la loy:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 tmm cnm bndn snr byl rsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 mauww, insanların yazına önem vermesini istiyorsan özen göster yazı stiline, çünkü iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar