Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duygusuzluk...

khalad

Öne çıkan mesajlar

Bugun dershane çıkışında arkadaşlarımdan birisi beni aldı eski kız arkadaşımla falan karşılaştık ilginç tepki verdi,ancak ben hiçbir şekilde üzüntü falan hissetmedim sanırım artık kızlara karşı olan bütün güvenimi yitiriyorum ve daha önceden saygısızlık olarak gördügüm şeyleri yapmak gibi bir eyleme girmek gibi bir tavrım olmasından korkuyorum... Artık kimseye değer vermek gelmiyor içimde,dalgasına 3-5 kişi aynı anda hayatımda olsun gibi igrenç bir düşünce bile geliyor aklıma,asla kabul edemiyecegim birşeyde olsa bile edindigim tecrübeler kızlara değer vermem gerektiğini gösteriyor.(kafam çok karışık)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırak sadece bende değilki bu durum bende olsa anlıyacam,başka arkadaşlarındada oluyor kendin itiraf ettin loglar var elimde :D.. Neyse dikkat edin bir hata edip anlatmayın bu adama ilişkilerinizi falan en sevdiginiz insanı bir çırpıda kaybedersiniz :)...

Konuya dönersek çok kadın cidden hiç kadındır , hiçbir zaman böyle birşeye kalkışmadım,kalkışmamda...(içimde kötülük olmasını en çok istedigim zamanlar :) )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...