khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bugun dershane çıkışında arkadaşlarımdan birisi beni aldı eski kız arkadaşımla falan karşılaştık ilginç tepki verdi,ancak ben hiçbir şekilde üzüntü falan hissetmedim sanırım artık kızlara karşı olan bütün güvenimi yitiriyorum ve daha önceden saygısızlık olarak gördügüm şeyleri yapmak gibi bir eyleme girmek gibi bir tavrım olmasından korkuyorum... Artık kimseye değer vermek gelmiyor içimde,dalgasına 3-5 kişi aynı anda hayatımda olsun gibi igrenç bir düşünce bile geliyor aklıma,asla kabul edemiyecegim birşeyde olsa bile edindigim tecrübeler kızlara değer vermem gerektiğini gösteriyor.(kafam çok karışık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 boşver takma. kafana göre takıl. ama 4 kız mutlu etmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ne hissettiğini birazcık anlıyorum sanırım, ben de hissettim benzerini. o hissi başka kız örtmez. zamanla geçip gidecek birşey, unutacaksın diyim. bendeki öyle olmuştu en azından. şimdi detaylarına burda giresim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 geçer ya merak etme.. zaman herseyin ilacıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çok kadın hiç kadındır oğlum, yalnızlıktır sonu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bn 4 kadın mutlu etmez dedim ama unac, demek istediğimi çok daa ii anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Unac :D anlatır tabi hayatımda ne olup bitiyor herşeyden haberdar :P zaten ne zaman onunla kız arkadaşlarım hakkında konuşsam annında ayrılıyorum adam ugursuz,en son olayıda kendisi anlatsın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ya bi git olum ya:::D:Dehueheh..sen kendin kazmasın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ya bırak sadece bende değilki bu durum bende olsa anlıyacam,başka arkadaşlarındada oluyor kendin itiraf ettin loglar var elimde :D.. Neyse dikkat edin bir hata edip anlatmayın bu adama ilişkilerinizi falan en sevdiginiz insanı bir çırpıda kaybedersiniz :)... Konuya dönersek çok kadın cidden hiç kadındır , hiçbir zaman böyle birşeye kalkışmadım,kalkışmamda...(içimde kötülük olmasını en çok istedigim zamanlar :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 muhabbet olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar