Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trespasser :(


GEMINIhacked

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, bazı insanları anlamakta güçlük çekiyorum; ya çok saflar yada kafaları basmıyo bazı şeylere. Trespasser burada level 48'ini kutlamak için topic açmasını çok iyi biliyo ama şu anki durumunu kimseye söyleyemiyor haliyle. Bu sabah itibaiyle account'un çalınmış olduğunu üzülerek öğrendik, ne yapmış bizim uyanık; arkadaşlarına, ona, buna password'unu vermiş içlerinden bir tanesi hesabı bir güzel kendine mal etti. Bu arada bende ayrı malım bunu kabul ediyorum bu adamla gittim account'a ortak oldum :(

Buradan iki ders çıkardım;
1- Kimseyle ortak olmayacasın,
2- Kimseye şifreni vermeyeceksin (aslında bunu ben zaten biliyorum, diğer malın adına yazıyorum)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaklar arasında paylaşımda olan şeyler hakkındaki kararlar beraberce alınmalıdır, daha önce şifre değiştirmek zorunda kalmıştık çünkü kendimiz oynayamayacak duruma gelmiştik, bu değişiklikten sonra kendisine rica etmeme rağmen şifreyi benden habersiz tekrar tanıdıklarına ve tanımadıklarına dağıttı. Ortağım için account için ödediği paralar ve sarf ettiği zaman önemli olmayabilir, ama ben başkasının hatası yüzünden hem onca emek verdiğim bir karakteri kaybediyorsam hemde accountun çalınması yüzünden parasal yönden kazık yiyorsam kızmakta haklıyım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nuke, o zaman şöyle diyeyim, ben kendimi haklı görüyorum, sen nasıl istersen öyle düşün.

Bonepart, ana şifre ile neyi kastettiğini anlayamadım, biz italya server'inde oynuyoruz, burada bir tek şifre var ve bu çalışmıyor, adamlara mail attım (faturayı da ekledim), pazar günü çalışmadıklarını varsayıyorum ki cevap gelmedi henüz, umarım yarın hiç olmadı bu hafta içinde olumlu bir gelişme olur. Aslında bunu kendim için değil eski ortağım için istiyorum çünkü bundan sonra Trespasser ile ilgilenmeyeceğim, gerekirse kendime bir account açarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nukem, bence GEMINI aciklamadigi icin sen olayı tam anlamadın. Olay su:
Hasonur, HIC TANIMADIGI bir Italyan'a veriyo sifresini. Hasonur Albion'da, adam MID. Yani birbirleriyle 1 defa bile beraber oynamadıkları gibi, onur'un arkadasları 1 haftadır tanıyolar adamı, adam da HACK'liyo. Yani olayda TAMAMEN Gemini haklı.
Senin arkadasına vermenle bir alakası yok, olay iyi niyet meselesi ama kalkıp da tanımadıgın bir adama istedi diye veriyosan bence Gemini COK KIBAR yazmıs bile.
Su anda zaten mail atıldı GM'lere ve accountun alınamama ihtimali de yok, ama sorun 2 kisi account alıp sonra da birbirine danısmadan baskasına sifre verme olayı - ki zaten bunu benim yanımda konustular kimseye verilmeyecek diye.[hline]Odion - Level 50 Wizard
Yored - Level 50 Cleric
Brelenor - Level 50 Infiltrator
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 24 Şubat 2003 01:38 tarihinde demiş ki:
abi ana şifrden alsanıza passi geri
cok mu zorr
en kotu halde arıyosun amerikayı alıyosun[hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn
I am not fat you asshole, I am just big-boned.
Screw you guys; I am going home.
You must respect my authoritaaaaaaa.
BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 42 Drunken Friaa -(Back to business)


Adamcağız yırttı kendini burda :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...