Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Ilham geldiği an yazdığım şiir. --------------- Bir bardağın tamamını kaplıyor. Her yudum aldığımda dumanı sanki içimde. Bitmek bilmeyen bir tad oldu artık bana. Hayatımın bir parçası. Içtim bitti yine. Ağlamak istiyorum nedenini bilmediğim halde. Şimdi duyabiliyorum sessiz fısıltılarını. Bir daha koy Nescafe Gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nihahahaah çıkı çık dum tıS gzl olmuş bn de bu geceyi yazmak istiorm, şuan ilham geldi çnkü: ıhhımm...ee bu gece, tüm bilmecelerin, bilmece olarak kaldığı ve ortaya çıkan gizlerin, işe yaramayıp hayal kırıklığı yarattığı bi gece... snnki kadar olmasa da, şimdi yazdm, gzl oldu:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 paylaşım için teşekkürler tıkladım terazine :PP hoş olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 güsel güsel... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 sevdiginize sevindim :) daha bir kaç tane daha yazmıştım o gun ama nedense hep reklam icerikli bitiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 . [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 01:37 tarihinde, duende tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ahea =) reklam özdenetim kurumunu arıcam burda izinsiz reklam var =P =D ellerine sağlık güzel olmuş ama canımm çekti şimdi nerden bulcam=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 mükemmel yaw reklamcılara ilham kaynağı hatta . başarılarının devamını dilerim eline koluna diline etine tırnağına kulak memene heryerine sağlık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :) sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sizi çok irite edermi bilmem ama böyle bi internet sitesi ördüm ondan beri uzak duruyorum www.uyan.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar