Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektronik malzemeye sıvı bişi dökülürse

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

Bizim çatı bazen akıo yağmur aktığında. Benim odada tamda bilgisayarın üstünde akıo mesela.

Eski kasa var işte bende. Kasayı açık tutuodum. Bi oyun oynuodum galiba. CS'miydi neydi. Sen bi damla ekran kartının üstüne. Gerçi AGP ekran kartları ters olduğu için belki ordan kurtarmışımdır. Damladı bikaç damla. Sonra ben ıslak olan yere tuttum ahanda bilgisayar kapandı. Dedim tuttuk kesin. Yok tutmamışız. Sildim ekran kartını çıkarmadan. 3 dakka sonra açtım çalıştı hehhe.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
su gecirmeyen kart yapmak istiyorsaniz, her legim noktasina silikon la ufak baloncuklar kapatin. yoksa tamamini akiskan suya sokmaya gerek yok.
Evet aslinda elimde bos bi board var benim (bombos, CMU da lab den hacilamistim ustunde legim calistiriyolardi bizi hhe) onunla bu ufak projeyi denyebilirim.
O bir batman, en mantikli kahraman![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

kas kas merak ettik :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...