Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 bu "Isopropanol" nereden bulunur nası edinilir peki? nası bişeydir?[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 mmm harbi ilginç bir yöntem nasıl çalışıyor ya UrZa? Kaydırıyormu suyu?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yada bilgisayarini guzel bir sogutmak icin sivinin icinede oturtabilirsiniz :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 hönk? nası suyun içinde duruyo o?[hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 su degil i$te o , artik bilimsel aciklamasi nedir bilemicem ama yillar once bi televizyon programinda gormu$tum , akvaryuma bundan doldurup tv koymu$lardi icine , gayet guzel de cali$Iyodu alet .[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Bizim çatı bazen akıo yağmur aktığında. Benim odada tamda bilgisayarın üstünde akıo mesela. Eski kasa var işte bende. Kasayı açık tutuodum. Bi oyun oynuodum galiba. CS'miydi neydi. Sen bi damla ekran kartının üstüne. Gerçi AGP ekran kartları ters olduğu için belki ordan kurtarmışımdır. Damladı bikaç damla. Sonra ben ıslak olan yere tuttum ahanda bilgisayar kapandı. Dedim tuttuk kesin. Yok tutmamışız. Sildim ekran kartını çıkarmadan. 3 dakka sonra açtım çalıştı hehhe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ehe ben router üstüne koca bi bardak kola döktüm bişicik olmadı sağlam makineymiş aferim sisqo ya[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 iletken olmayan HER sıvıda çalışıyor elektronik aletler, paslanma ihtimalleride yok[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 cidden o maddeyi nereden buluruz klavyeler içinde işe yararmı :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 abi yaltkan olan her akışkan içinde bilgisayar çalışır. ha ama benim bildiğim en ii soğutma yolu elektrik süpürgesi.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bu arada isopropanol bi cesit alkoldu deneyde kullandik biz okulda kaynama sicakligi dusuk 70 lerde cok ucuz ve ucucu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hayır kofaktör etkisi yaratan b7 vitamini :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Hayır hayır Süperman. :-P[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 su gecirmeyen kart yapmak istiyorsaniz, her legim noktasina silikon la ufak baloncuklar kapatin. yoksa tamamini akiskan suya sokmaya gerek yok. Evet aslinda elimde bos bi board var benim (bombos, CMU da lab den hacilamistim ustunde legim calistiriyolardi bizi hhe) onunla bu ufak projeyi denyebilirim. O bir batman, en mantikli kahraman![hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 10 yıl önce falan TV göstermişti o sıvıyı. İçine çalışan TV atmışlardı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 aslında kasayı buzdolabına koysan kezin çözüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 içimden izopropanol ün ne olduğunu açıklamak geldi uzunca ama kasmiiim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kas kas merak ettik :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar