fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 siz toplanana kadar pati kapancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 kimseden ses seda cıkmıuyo diyorum kadıkoy den kacta geccez bakın kaybolursam sizden bilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 benim pc bozuk patiye giremiyorum 0536 524 33 57 tel im.... geliyorum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hadi ii bulusmalar sizlere resımlerınızı beklerız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben %100 geliyorum, hatta ikna ettim dogmeat getiriyorum bir adet her yerde bulamassınız bak =) ulaşmak isteyenler için msnim: [email protected] [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 13:26 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Has...Buluşma Yarın Dime Lo...Hayda...!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ya yarın kurstan çıkıp gelcem gecikirsem kızmayın pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Olmaz Çok Kızarız Hatta Dışlarız Senı...Falla Saatinde Geldin Geldin...Gelmedin Bi Daha Gözümüze Gözükme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ühüühühühhü..... ya yarın mı buluşma haftayamı? [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:03 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bende gelicem ama bellow dün şöle yazmış "Buluşma Günü : Haftaya Pazar (Bu pazar deil diğer pazar) " (bkz: sayfa 4) yarın mı haftaya mı simdi bulusma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yarın buluşma, o parantez içi bir haftadır öyle, tembel herif düzeltmeye üşenmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yer : Ortaköy Buluşma Günü : Yarın lam 12 şubat pazar Saat : 14.00 Ortaköy eski Mc donalds önü kumpircilerin orası. Yapılacaklar : Ortaköyde kumpir yenilir, boğazda oturulur nargile içilir, tavla oynanır, frp yapılır ... Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe KenshinHimura (belki adam dövebilir =P) batuhan (müsait olursa gelicek) RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P) Gilean (havasına göre) Griswold (büyük ihtimal) arenda_duwcal (Griswold gelirse geliyor =P) mix (griswold ikna ederse) Activision Bellow ' un arkı Ancalagan Dogmeat Mix Spiide [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:32 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 14:48 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 17 tane Mix geliyor, bir de beni yaz bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yazdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Black cigkofte yaparsa gelirim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Cigköfte..hmmzz iyi olur bea biri yaparsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben yeminliyim yemicem ci köfte... başladım mı b.kunu çıkarıyorum, soora erkesi sabah kabus oluo :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 güzeldi buluşma.... :) yedik konuştuk nargile içtik eğlendik iyiydi iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yep yep guzeldi kenshin ve spide sıkılıp derkettıler buluşma alanını. resimlerımızde var yakında yayınlarız. geneli frp muhabetli arada yabancılaştığım bellow ile bol bol laf yetiştirdiğimiz bir buluşma idi. aha kar yağdını da sölemeden geçemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet, hiçbir yerde kar yağmadı, sadece buluşma alanında kar yağdı, o yüzden belirtelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 buluşmaya gelmedim ama ortaköydeki karlar çok ilginçti bugün onu belirtmeden geçmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ankarada daha cok eglendık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çok geç kalktim hühühühü kadiköy geceleri yiyio bitiriyo adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 resimler nerde kaldi yaf bu arada msn [email protected] ancak bi kaç gün yoktum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 buluşma alanına özle iri taneli karlar özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar