Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik açıldı kutlayalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben işte gris gelirse gelcemde...kaan...abi...lütfen sokakta yanımda yürüme...allahını seversen be yahu..

hem konuşurken baırmak zorunda kalıyorum...hem utanıyorum...hem yerimden falna zıplamak zorunda kalıyorum laf anlatmak için..acı yahu? sora boynumda ağrıo...

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 11:18 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
Yer : Ortaköy
Buluşma Günü : Haftaya Pazar (Bu pazar deil diğer pazar)
Saat : Belli değil
Yapılacaklar : Ortaköyde kumpir yenilir, boğazda oturulur nargile içilir, tavla oynanır, frp yapılır ...

Gelenler :

BeIlow
BeIlow'un sevgilisi :P
Malkavian x
BullDoG
turambarturin
hellspe
KenshinHimura (belki adam dövebilir =P)
batuhan (müsait olursa gelicek)
RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P)
Gilean (havasına göre)
Griswold (büyük ihtimal)
arenda_duwcal (Griswold gelirse geliyor =P)
mix (griswold ikna ederse)
Activision
Bellow ' un arkı

[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:18 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
kenşin dövmicek kimseyi, çiçek gibi oldu valla haggard sonrası rahatladım lan diyodu habire =)
bende dövmicem, spidee'yi azıcık tartaklayabilirim belki gelmicem falan demiş. onu getiricem bi şekilde artık.
ehe
açık ve net tartaklarım seni güneş geliceksin!
Mesaj tarihi:
Gençler buluşmada toplanır redall ın yanına sevmediği bir tip oturur FRP ye başlarlar Turn Redall dadır...

DM- ''3 uruk hai seni gördü ve sana doğru bağıra bağıra koşuyorlar''

Redall - ''Baltamı tekine doğru savurdum ve diğer baltamıda onun yanındakine savuruyorum...''

DM - Nasıl???!!

Redall - Böyle *Yanındaki sevmediği kişiye döner ve*

İşte Böyle Dan Dan Dan Dan Nıhahaha Geber Pis Namussuz uruk seni..

Suratı tanınamaz hale gelen pati: Abi dur ben paticikten ''Yermisin Yemezmisin'' Abi tanımadınmı

Redall - Geber ulannn
  • Yeni Oluştur...