KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 *Yumruklarını Sıkıp Dizlerine Vurur Ve Hışımla Redall'a Bakar...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ole hısımla bakmakla olmuyo kenshinim :) tutcaz kolundan getircez kurtulusu yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Gelcez Dedikya... Not:Bellow Bence Manitayı Getirme... [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 22:38 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben mix i ikna ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 iyi eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 nie lam beni mi dövceksiniz :P şaka bir yana bişi olmaz hepsi tanıdık insanlar gelenlerin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben tavlanmam. gelicem gibi gözüküyor, spidee ikna edilebilir. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 02:14 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kenshin zaten bir tek kendinden emin olamıyor ondan sen getirme dost tavsiyesi gibi gor demek istiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Gelmem ben, açık ve net. Yazmayın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 gelmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya ben işte gris gelirse gelcemde...kaan...abi...lütfen sokakta yanımda yürüme...allahını seversen be yahu.. hem konuşurken baırmak zorunda kalıyorum...hem utanıyorum...hem yerimden falna zıplamak zorunda kalıyorum laf anlatmak için..acı yahu? sora boynumda ağrıo... [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 11:18 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 peki yürümem ehehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hepinizi Dövecem....o.O Biri Beni Durdursun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Yer : Ortaköy Buluşma Günü : Haftaya Pazar (Bu pazar deil diğer pazar) Saat : Belli değil Yapılacaklar : Ortaköyde kumpir yenilir, boğazda oturulur nargile içilir, tavla oynanır, frp yapılır ... Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe KenshinHimura (belki adam dövebilir =P) batuhan (müsait olursa gelicek) RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P) Gilean (havasına göre) Griswold (büyük ihtimal) arenda_duwcal (Griswold gelirse geliyor =P) mix (griswold ikna ederse) Activision Bellow ' un arkı [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:18 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Low Bu Kadar Kişi Ne FRP si...Minas Trith Kuşatmasını Mı Oynatcaz Bea...Kişi Başı Bi Uruk Düşer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ztn herkes oynamaz herhalde isteyenlerle biz bi köşede oynarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 olur frp çevirelim, minas ta uyar :)))) dm fln kim olcak, şööle oyundan önce bi konuşsak fln.. [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:23 tarihinde, turambarturin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ben fotogtaf makinası getircem başka kimler getricek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bende geleilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 O Diilde Birsen Sen Msn i Yazsana Baa Bİ Mailde Yok tu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 kenşin dövmicek kimseyi, çiçek gibi oldu valla haggard sonrası rahatladım lan diyodu habire =) bende dövmicem, spidee'yi azıcık tartaklayabilirim belki gelmicem falan demiş. onu getiricem bi şekilde artık. ehe açık ve net tartaklarım seni güneş geliceksin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Zuhahuahuahuauha frp oynarsak ben Direk Chopper Mode On Olurum Sonrada Kişi Başı 1 Uruk Redall Başı 4000 Uruk zuhahuauha ayy süper frp oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Gençler buluşmada toplanır redall ın yanına sevmediği bir tip oturur FRP ye başlarlar Turn Redall dadır... DM- ''3 uruk hai seni gördü ve sana doğru bağıra bağıra koşuyorlar'' Redall - ''Baltamı tekine doğru savurdum ve diğer baltamıda onun yanındakine savuruyorum...'' DM - Nasıl???!! Redall - Böyle *Yanındaki sevmediği kişiye döner ve* İşte Böyle Dan Dan Dan Dan Nıhahaha Geber Pis Namussuz uruk seni.. Suratı tanınamaz hale gelen pati: Abi dur ben paticikten ''Yermisin Yemezmisin'' Abi tanımadınmı Redall - Geber ulannn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 minas değil de, FR oynayalım, ben drizzt olayım hepinizi doğrayayım filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hacım sen beni doğrayana kadar buluşma biter biraz zaman alırbeni doğraman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar