BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evet bir buluşma yapalım istanbul içinde =) . Şimdi ilk önce yer belirleyelim en son biz kadıköye gittik =P . Bu sefer kadıköy tayfası taksime gelsin :D . Sonra gün belirleyelim ve saat =) . Yapıla bilecekler : Eğer kadıköy tayfası bu taksime gelirse : Ortaköyde kumpir yenilir sahildeki çay ocağına oturulur ve tavla oynanır okey oynanır eğlence yapılır. Frp oynanır Taksimde nargile içilir (bunu artık istmeiyorum) Veya bir yere gidilir yemek yenilir içki içilir sohbet edilir Bunlar var aklımda :P Biz kadıköye gidersek Bilmiyorum kadıköyden biri anlatsın =), Seçekler bunlar ben bu sefer ortaköy taraftarıyım :D Yer : Belli değil Buluşma Günü : Belli değil Saat : Belli değil Yapılacaklar : Belli değil Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe Hadi destek :P Bu arada kesin gelmiycek olanlar listeye adını hiç yazdırmasın :) Bu yukardakiler kesin gelicekler [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:11 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 18:20 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben bu sefer bu buluşmaya gelip tanışmak istiorum insanlarla fekat, salı gününe kadar şehirdışındayım ühüüü salıdan soora olursa listeye yazabilirsiniz beni pek rahat... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 17:59 tarihinde, turambarturin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 zaten anca haftaya olur milletin toplanması =) benim aklımda haftaya c.tesi veya pazr var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gelirim gelirim ama cmt haric :( kahrolası dershane sadece pazarları sabah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 pazar olur o zmn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaz beni de o zaman listeye baba, şöyle bir tanışayım kayanaşayım pati ahalisiyle değil mi canım??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 öle valla :P ehehe yazdım ismini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bende gelıom bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Benide Yazın Ama Bu Aralar Canım Sıkkın...Kavga Çıkarabilirim...O Riske Girin Gari...: [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 22:23 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ehehehhe kılıçları getirip milleti kesmede :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi buluşmada bende istanbulda yada ankarada olsamda bende gelebilsem keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ya bellow ayip ediyosun bende müsait olursam gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 nie ayıp ediyom lam :P ben msnde nicki değiştirp basbas baıırdım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Efendim ben gelmek istiyorum açıkcası ne desem boş ne desem boş yani.. Ama kadıköy taraftarıyım oda ayrı bir konu kilolu bir insanda uzağa bir yere götürülmezki efendim.. AaaAa Çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 reddall da yaz ozamnan sanki vapuru o cekcek yuzerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 uğrarım belki havama bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Yer : Ortaköy Buluşma Günü : Haftaya Pazar (Bu pazar deil diğer pazar) Saat : Belli değil Yapılacaklar : Ortaköyde kumpir yenilir, boğazda oturulur nargile içilir, tavla oynanır, frp yapılır ... Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe KenshinHimura (belki adam dövebilir =P) batuhan (müsait olursa gelicek) RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P) Gilean (havasına göre) Böle şu anlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 beilowun sefkilisi en iyi arkını da getirsin, bir önceki ilişkim çok yıprattı beni, avutulmaya ihtiyacım var.. :P:P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hmm ortaköy haftaya pazar; tamam geliyorum =) spidee ve mix kişilerini ikna etmeye çabalayacağım. onlar da gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 griswold gelirse gelirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Gelenler : BeIlow BeIlow'un sevgilisi :P Malkavian x BullDoG turambarturin hellspe KenshinHimura (belki adam dövebilir =P) batuhan (müsait olursa gelicek) RedallHoor (vapuru onun çekmiyceğini ikna edersek geliyor =P) Gilean (havasına göre) Griswold arenda_duwcal (Griswold gelirse geliyor =P) spidee ve mix (griswold ikna ederse) yürüyün be kim tutar sizi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Olay Gris'de kopuyor demekki. Levent gitme patlasın buluşma asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 simdi kadıköy tayfası saat 1.30 2.00 arası bulusalım iskelede yaw custodemi ikna edin kactır gelmiyo bulusmaları özledik yaww :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 eet bak ortaköyde onu tavlıycak çok kız var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Ben her türlü gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar