death_cuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben aşkların kızıyııIIIıImM BUnu BoleE BilLLlLl öhööm öhhöm seslerim kısık :) whaha
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Çıktı söyledi parasını kazandı manitasını buldu. Siz naptınız!!!!!!! bu ülke için naptınız! öyle veya böyle Show yaptı sizi bir nebze olsun güldürttü ya!
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Arkadaşım. Bakın ben banu alkan FAN'ı yım, Lütfen laflarınızın haddini bilin.Yoksa ben bildiririm... Kusursuz bir insandır kendisi Afrodid tir.Murat taş demir sucka. Ehah banu alkanımı serinletiyosun?
d3n1z Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kadının sesi süper ya :) kulaklarımın pası silindi..
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Ehah banu alkanımı serinletiyosun? said: şerefsizim benim aklıma gelimşti
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gerçek bir sanat eseri:P murat taşdemir'e yazdığı için mi yoksa büyük bir şehvetle mi okuduğu için kulağa seksapel gelioo:D:P şaka bir yana tam bir işkence
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @Pikachu sen gerçekmisin..... ehuehh bikere beyaz orkidede banu alkanın sesi yok be:Dduyamıyorum onun sesini şarkıda..bence şaka yapıyosun:Dokadar sazan değilimm.hade şaka yaptıgını soyleeeEE
horten Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 insalık dışı bu eylemden dolayı kendisini kınıyoruz.
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım, :P yeter lan :D amsusdf severim banu alkanı dinlediğimöde koptm lan ne bu MAZUHAUHZAUHZ
Öne çıkan mesajlar