Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 okulun alanına upload ettiğim çöpleri temizliyordum ki bu büyük eseri fark ettim. http://www.students.itu.edu.tr/cinaref/banu.mp3 bu da uyarı: http://img339.imageshack.us/img339/337/dis4ky.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Eee de sadece müzik var açmıyo video? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol ... gerizekalı kadın beyinsiz bu yaw . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hayııııırrr bunu nasıl yaptın bize.. koymayın kardeşim bööle şeyleri, komikdir dedim indirdim, bu bu bu.... bu farklı bişi... bu insan oğluna karşı yapılmış hakaret... bu bu bu... hayırrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 sıkarım gırtlağını ölür, gerizekalı kadın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım. Bakın ben banu alkan FAN'ı yım, Lütfen laflarınızın haddini bilin.Yoksa ben bildiririm... Kusursuz bir insandır kendisi Afrodid tir.Murat taş demir sucka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Murat taşdemir kovalasın inşallah hepinisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 koyyim de turat.. murat taş mış suckaymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 heheh beyaz da öğrendim ben ben o ikisinin ev ilişkisini fln.. süperlerdi yaaa... öldüm gülmekten... tabi o aralar pati kapalıydı paylaşamamıştım... ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bu ne yahu? şaka di mi bu? ne iğrenç bir ses bu be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım!!11 Lütfen, rica ediyorum seviyenizi düşürmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hahhaha ne güzel bu be! allah hepinize böyle bi ses versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bunu aslında tv kanallarına satsam zengin olurdum. bakın size sundum, bilin değerinizi patiler :p. bir gün işe yarayacagını biliyordum bu kayıtların lol. [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 16:01 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arkadaşım madem banu alkan fanısın... sahip çık celebrityne... bak ne yapıo murat denen adam... git ona sataş... biz burda sanatsal eleştri yapıoz beaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Tekrar aşık oldum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım, Teşekkürler eleştirin için ama, biz Kuşum aydın gibi programlara cıkıp, banu alkanımızı rezil etmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 silp bu kayıtlar tv de yayınlandı be zaten kuzum. şu şarkı yazarı prodüksiyon işi yapan adam vardı o banuyla kavga etti basın toplantısı yaptı dinletti gazetecilere tv cilere bu kayıtları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 banu alkan pipili kız sen neyin peşindesin? söle bilelim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım. Aslını bilmeden konuşmayalım lütfen.O gün banu alkan boğazlarından üşütmüştü ve sesi kısılmıştı.Lütfen haberlere yüzeysel bakmayalım biraz araştırma içerisine girelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tüm arkadaşlara işkençe yaptım muheahheha çok zalimim ben nihihaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 banu alkana findows mu kuracan pikachu, kuramazsın söliyim. (esprimi ben bile anlamadım ya pff) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım, Banu alkana atılan iftiralardan bıktık.Yeter artık.Orkide şarkısında da aynısı diyorlardı.Beyaz beyaz orkideyi söyleyen banu alkan değildi! Halbuki oydu!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 nerden bilion??? amcanın oğlu mu banu alkan biliyorum iğrencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 selamlar, doğrudur. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @Pikachu allahtan şikayet et butonu çalışmıyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar