Horrible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konyaya gittim (heyoooo =P).Teyzemlere saatlerce bearshare,msn plus vs öğretmeye çalıştım.Öğrenemediler sinir oldum.Avast! falanda annattım tabii ,yazıktır çökmesin pcleri die :) Sonra arkadaşımla bulsutuk üldük falan bayaa eğlenceliydi.Ha bi de alış-veriş falan yaptım.Teyzemin çeşitli kazak,toka vs.'lerine çöktüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 boş boş oturdum dıyebılırım arasırada dısarıya cıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 walla hergun genelde dershanede geçirdigim için bişi yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sıkıntıdan patladım,böyle kendimi asosyal hissettim.Tam alışmaya başlamıştım genel bir hüzün havama,pati açıldı yeniden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Uyku...Bolbol uyudum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders wow ders ders çalışmak için bilgisayarın başından kalktın haa???? harbi diyorum ineksin dory... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 21:32 tarihinde, turambarturin tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 final verdik bi o kadar büt verdik hatun yaptık daga kacırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @Fistan Evet demorah benim tanrıçam zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ee pati yokken...hayatım bölle sürdü yine.... ama neredeyse nete her girişimde pati geldi aklıma:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Boşboş yaşadım,gereksiz olayların içinde kaldım falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @turambarturin ya ya ya ben öseseye hazırlanan bir öğrenciyim sorumluluklarım var, hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 cok guzel resimler yaptım pati yokken... SALUTE !!! [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 23:40 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 takıldıgım 1-2 forumdan bi tanesi oldugu icin kara kara oturdum napim.. tavla oynadım onun yerine paso :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @Zergling spoiler yap yada link neyim ver, gözüm cıktı plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 nasıl yapıyoruz komutlari soylesene yandaki butonlar çalışmıyor. Resimde SALUTEEEEEEEEE Rulaz =)) !!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 link şeklinde [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 23:37 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 @ dory oldu mu ? buda 2. resimim. cok klasiktir. Masum kola !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yok ya yabancı gelio bu pati en azından renkler eskisi gibi olma şeysi var mı? tema falan =) bi acaip geldi ,, neyse bunu bulduumuza şükür =P 886742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sevdiğim bi kız vardı.. kapanmadan önce pati ahaline duyurmuştum hatta topiğin ismi "yılbaşı gecesi taktikleri" idi.. O kızla çıkmaya başladım.. ve kaybetmemek için hep burda sizden yardım istemekti amacım.. nasıl onu da benim onu sevdiğim kadar beni sevmesini sağlayabilirdim diye topic açıcaktım.. malesf pati açılamadan ayrıldık.. ve yıkıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 @ dory yeme beni şimdi bizde öss ye girdik çıktık... ama yinede okulu asıp gittik landan diablo attık aslanlar gibi, ders mers boş ver boş işler onlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Finaller vardı ders çalıştım. Pc başında da paso www.paticik.com yazıp entera bastım her an açılabilir diye. Yalakalık diz boyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bunalıma girdik girdik çıktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ders vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 tellos senin de öss vardı de mi? vah vah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 test çözdüm dershaneye gittim geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar