Creus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 arkadaşlar bende oynamaya başladım fazlacanada hoşuma gitti nickim Creus sovyetim isteyen oyunda bana ulaşsın beraber çarpışalım almanlara karşı : P ayrıyetten msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 ben ulasiyim msnden sana- aksamlari oynuyorum lvl8 im hala. lvl7 olmaya bak wiyanada carpisalim. ama oyunun chat sistemi falan cko kotu daha.friendlistte calismiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 4üm ben şimdi.. ancak şöle bişi var almanlar 4-6 arası gayet taktiksel ve manyaklar gibi oynuolar euhe çok zorlanıoruz : ) bu arada ged sen benim listemd eolman gerekio yaw du bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Benim de oyundaki adim hikmet.Ged'le zaten tanistik gecen gece. :) Arkadaslar anladigim kadariyla yaklasik 6-7 kisilik bir grup olduk,clan kurmak icin minimum ne kadar kullanici gerekiyor bilemiyorum ama sanirim sayimiz yeterli olur.Oyun ici konusup yardim destek alabilecegimiz,Turkce muhabbet edebilecegimiz bir clan kuralim.Sahsen ben biktim cinlilerden,korelilerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sadgamer o banada olmuştu makineye bi res attım gene bi bekleme yaşattı sonra sabır ettim açıldı.. update ile alakalı bişi o blitzboot açık görünüo ama bi pencere çıkmıo gene ama : ) hat veri alış verişi yapıo deliler gibi.. sonra bekledim vardır bişi dedim çıktı sonunda update penceresi 2mb lık bişi update etti girdi oyuna.. artık sorun yaşamıorum bence dene bi böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evet.Açıldı,bu arada update'ler falan ya 1 ya 2MB oluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yeni çıktım oyundan.. arkadaşlar oynadığım en zevkli oyundu.. %70e %30 naziler üstündü saatlerce debeledik koordine olduk ama ben bile şaşırdım kendimi bian orda sandım aueha.. herkez bişiler sölüo yardım istio ztn az kişiyiz herkez yanyana kimse birbirinden ayrılmıyo.. respawn için stratejik noktaları söylüoruz birbirimize orda spawn oluyoruz.. nazileri kudurttuk diyebilirim.. adamlar yenemedi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 pvp yaparak level atlamak en guzel yani herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ArmouredDivision diye bir clan kurdum gecen gün,sağdece Turk arkadaşlar bulunuyor. Su an GED,creus ve ben varım clanda,katılmak isteyen arkadaşlar olursa bana(hikmet) yada Ged'e(cagribey) mesaj atsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Oyun tekrardan açıldı haberiniz olsun http://www.twowar.com/index.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar