RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 arkadaşlar ben verdata editledim oyunda herşeyim cıktı artık bu işi kaptım....yeni itemelerimm cok guzel oldu bunu sonra görceksnz..neyse insideuo la bakıodum itemlere bidfe baktım yeni bi at hemde animatıon ı da war ama onu oyunda cıkartamadım bi sürü değişik yaratık gödüm ama oyunda cıkmadı bi yerde gördüm benim verdatamda gördüm bi dragon wardı onu oynadığım bi serverda gördümm...bende verdatmdaki animatonlu olan yeni npc leri oyunda cıkarmak istyotum nasıl yapcam.:??yardımlarınızı Sabırsılzıkla Beklıorum.... İlginize tşkur ederim... Ardenia Yakında Geliıorrr..!! [Bu mesaj RaVena tarafından 01 September 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Sanırım aos yaratıklarını diyor arkadaş :) champion swamp dragon felan diyor anladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ewet Onlar galiba ama Bi tane war aosun ama insideuo da yeni olduğunu gösteryior yani hani yeni item olduğunda insideuoda kırmızı olur ya etrafı işte bu atta öle....Erutan.. bu arada ben İrc deki Ravenayım.... neyse peki bunları oyunda cıkarabilirmiyzz.??? yaparsakta nasıl olcak..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 yaa arkadaş şööle dio elindeki verdataya yeni npcler de patch edilmiş oyunda nası çıkartırım dio[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: RaVena, 01 September 2003 20:35 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben verdata editledim oyunda herşeyim cıktı artık bu işi kaptım....yeni itemelerimm cok guzel oldu bunu sonra görceksnz..neyse insideuo la bakıodum itemlere bidfe baktım yeni bi at hemde animatıon ı da war ama onu oyunda cıkartamadım bi sürü değişik yaratık gödüm ama oyunda cıkmadı bi yerde gördüm benim verdatamda gördüm bi dragon wardı onu oynadığım bi serverda gördümm...bende verdatmdaki animatonlu olan yeni npc leri oyunda cıkarmak istyotum nasıl yapcam.:??yardımlarınızı Sabırsılzıkla Beklıorum.... İlginize tşkur ederim... Ardenia Yakında Geliıorrr..!! [Bu mesaj RaVena tarafından 01 September 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Ewet arakdaşlar bu yaratıkları oyunda cıkartabilirmyim yaparsamda nasıl olcak..?? Ardenia Yakında Geliıorrr..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar