Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Ben de indiriyorum şimdi, tamamen unuttum gerçi oyunu. Ama oynarım belki arada.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 artık şu saatten sonra oynama hevesim kalmadı, çünkü çıktığı günden beri kendini geliştirenlere karşı oynadıkça iyice sinirleniyorum. ilk çıktığında ne güzel herkes eşitti, zevk alıyordum. 2 yıl sonra baktım en fazla 1 ay dayanabildim, çünkü 150+ latency var ve 10 km ötemdeki adam beni tek mermiyle öldürebiliyor. türkiyede baştan ns oynayan bir grup olsa oynanır ama. bir de artık combat modundayken level40 vs dolaşan adamların olmasını sağlayan modlar kullanılıyor çoğu serverda, bu da cıvıtıyor oyunu. [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 17:27 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir]
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya bende steam account u wardı da cd leri filan yok bunların bende direk internetten steam den indirsem olur mu bunu?
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 accounta eğer bi cd key tanıttıysan, sadece half life'yi yükle zaten natural selection internetten indiriliyor. steam kendi patchler flan yapar yani sadece half life'ın yüklü olması, vede orjinal bir cd-key'in steam accountuna registerlanması gerekiyor.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mirage nick'iyle giriyorum arada (wireplay genelde). dedigim gibi epeydir oynamiyordum yeni versiyonlar cikmis epey, bi de co diye bir sey cikmis, hic sevmedim. o yüzden filters kismindan ns diye filter'layip öyle giriyorum.
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ah ah ne oynardık önceden özledim valla o ortamları roland.xr epyn.xr
perfi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 chatlak diye bir sunucu vardi , oynarken counter in 10 kati daha fazla egleniyodum . ama ara verince heves falanda kalmadi , canim cekerse direk gelicem yaniniza :) . bu arada o lan ile ilgili hata , serverdanda kaynaklanabilir ama o sunucuya girerken bitek sende varsa diger bir anlamini bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar