BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Evet bu sefer bir basket mmo su ile buradayız :P . Oyunu daha yükleme fırsatı bulmadım şu an çekiyorum ama ilgin gözüküyor. Oyunda basketball oynuyoruz daha ilginci ne olabilirki =) . Sanırım her adamı başkası yönetiyor ve lvl atladıkça (sanırım yine) değişik smaçlar atışlar kazanıyoruz. Durun şimdi ben bi guide yapam siteden bilgilerle birlikte öğrenelim =) www.freestyleonline.ph/index.php guide için http://www.mmoturk.com [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 12:52 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hiiihh! hepte keşke olsa demiştim böle bişey.. var ama oyunu indiremiyoruz ya siteden link mi ölüdür annıyamadım. indirebilen varmı? inanılmaz bir şütör olaraktan sahalara giriş yapamıorum.. önümü kesiolar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 link ölü maalesef :( bende deniyorum 1 haftadır indirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 lanet olsn yaa : ( ztn sanırım account alabilmek içinde artık hangi ülkeninse bu oyun ordan olmak lazım deişik bi sistemdeler annıyamadımda tam karışık bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 o olay öyle değilde... filifindeki internet cafelerde bu oyunun turnuvalarını yapacaklarmış. isteyen bu internet cafelerden oyun cd lerini alabilcekmis... eh bizde kalkıp filipine gidemeyeceğimize göre linkin düzeltilmesini bekleyecez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Günlerdir nette dolaşıp bunun setupını arıyorum acaba varmıdır x bi yerde diye. ama bulamadım. oldu ki benişm gibi arayan ve bulabilen varsa yardımcı olabilirmi bize ya.. çok içime oturdu bu oyunu oynamam lazım benim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar