Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freestyle street basketball

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu sefer bir basket mmo su ile buradayız :P . Oyunu daha yükleme fırsatı bulmadım şu an çekiyorum ama ilgin gözüküyor. Oyunda basketball oynuyoruz daha ilginci ne olabilirki =) . Sanırım her adamı başkası yönetiyor ve lvl atladıkça (sanırım yine) değişik smaçlar atışlar kazanıyoruz. Durun şimdi ben bi guide yapam siteden bilgilerle birlikte öğrenelim =)

www.freestyleonline.ph/index.php

guide için

http://www.mmoturk.com

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 12:52 tarihinde, BeIlow tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
hiiihh! hepte keşke olsa demiştim böle bişey.. var ama oyunu indiremiyoruz ya siteden link mi ölüdür annıyamadım. indirebilen varmı?
inanılmaz bir şütör olaraktan sahalara giriş yapamıorum.. önümü kesiolar : )
Mesaj tarihi:
lanet olsn yaa : (
ztn sanırım account alabilmek içinde artık hangi ülkeninse bu oyun ordan olmak lazım deişik bi sistemdeler annıyamadımda tam karışık bişi
Mesaj tarihi:
o olay öyle değilde...
filifindeki internet cafelerde bu oyunun turnuvalarını yapacaklarmış.
isteyen bu internet cafelerden oyun cd lerini alabilcekmis...
eh bizde kalkıp filipine gidemeyeceğimize göre linkin düzeltilmesini bekleyecez :(
Mesaj tarihi:
Günlerdir nette dolaşıp bunun setupını arıyorum acaba varmıdır x bi yerde diye. ama bulamadım. oldu ki benişm gibi arayan ve bulabilen varsa yardımcı olabilirmi bize ya.. çok içime oturdu bu oyunu oynamam lazım benim : )
  • Yeni Oluştur...