Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 slam dunk contest'e katılanlar açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya sonuçta ordaki kolejlerden mezun olanlar draft edilmedikten sonra yolu buralara düşüo. yetenekli yabancılarımız var yani.bide amma genç var her takımda bi 18 lik fln dolmuş böle giderse çok ii olur...
Mesaj tarihi:
gözler kartır(carter)ı arıyo ama nerdeee.katılanlar arasında bence iguodala nın şansı çok yüksek.bide eğergeçen sene stoudemire-nash 2 lisinin yaptığı gibi bişiyi a.i.x2 yaparsa süper olur...
Mesaj tarihi:
iguodala
gecen sene j.r. smıth'ın yaptıgına benzerr bişe yaptı ayrıca potanın altındana gelip bastıgı muazzam bi smac bence.
tabi kazanan robison da.175 le adam resmen uctu yani cok güzel bi cumartesi oldu.
Mesaj tarihi:
nate robinson sonuncu smacta cok ugrastı ama nede olsa artık süre yok cok ugrasması pek birşeyi degistirmiyor sanırım.smaçlar süperdi josh smith ise sux :) cok eglendim dun gece diyecek bişi yok yani :)
Mesaj tarihi:
geçen senede vardı bu kural ama birdman'dan puan kırmışlardı bayağı. bu yıl kırmadılar veya az kırdılar.
josh smith'in band koymasının nedenini anlayamadım. potadan yaklaşık 6m uzağa bant koyup sonra faul cizgisinden basmak ne mantıktır?
Mesaj tarihi:
ai ların ortak smacı süperdi. ben açıkçası boydan dolayı verilen puanlara gıcık oldum biraz. ama nate robinson un son sma. da babaydı hane. orta saha dan da bassa oha derdim artık...
Mesaj tarihi:
iguodala'nin panye arkadası hareketi şüphesiz gelmiş geçmiş en iyi 5 hareketten biri olacaktır harika yaptı ama ;

robinson'da spud webb'in üstünden basma ile bence direk hak etti kazanmayı.

murat kosova ve kaan kural'ın dediği gibi ödülü paylaştırsalardı keşke.internetten slam dunk yarışmalarını indirdim böyle yarışma görmedim harikaydı tek kelime ile süperdi.

sanırım bir kez slam dunk'a katılıp kaybeden bir daha katılamıyordu tam bilmiyorum kuralı ama igoudala bir kez daha katılırsa eze eze alır ve yarışma almasına gerek yok.bana kalırsa şu hali ile bir super star'ı andırıyor ama ileride kobe gibi bir şey olacak şüphesiz
  • Yeni Oluştur...