Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ülker - BJK maçı gibi maç izlemedim yıllardır.NBA maçlarının çoğundan daha büyük hevesle izledim çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Carter'siz tatsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 ya sonuçta ordaki kolejlerden mezun olanlar draft edilmedikten sonra yolu buralara düşüo. yetenekli yabancılarımız var yani.bide amma genç var her takımda bi 18 lik fln dolmuş böle giderse çok ii olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 slm beyler özlediniz mi beni? :) .iguodala o kadar da uzun değil.carter'la aynı boyda.ben yine belirtiyorum; iguodala ve nate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 iguodala zor smaçlar deneyececk gibi onları başarırsa o alır ama nate robinson ı favori görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yine smaç deneme sayısı sınırsız mı olucak :? öyle olursa iyi olur. çünkü tırsmadan çok daha zor ve yeni hareketler deniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gözler kartır(carter)ı arıyo ama nerdeee.katılanlar arasında bence iguodala nın şansı çok yüksek.bide eğergeçen sene stoudemire-nash 2 lisinin yaptığı gibi bişiyi a.i.x2 yaparsa süper olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 iguodala dunku san antonio macında duncan uzerınden müthiş bir smaç vurdu;adam resmen smac yarısmasını ben kazanacagım dıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 robinson kazandı hll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 finali izleyemedim ya kazanan isim nasil bi atis yapti iguala 2. roundda baya guzel bi smac basmisti iverson in pasiyla .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 sonuna kadar ai hakkiydi bence 99 kere deneyerek smac basti nate sirf 2. spud webb olsun die judge lar oy werdi, zaten 3pt yarismadada nowitzki kayirdilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Spudd webbin üzerinden bastı ztn. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 iguodala gecen sene j.r. smıth'ın yaptıgına benzerr bişe yaptı ayrıca potanın altındana gelip bastıgı muazzam bi smac bence. tabi kazanan robison da.175 le adam resmen uctu yani cok güzel bi cumartesi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bencede iguodalanın hakkıydı robinson 14 kere deneyip yapabildi smacını.smaç güzeldi ama o kadar denemeden daha çok puan kırlması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nate robinson sonuncu smacta cok ugrastı ama nede olsa artık süre yok cok ugrasması pek birşeyi degistirmiyor sanırım.smaçlar süperdi josh smith ise sux :) cok eglendim dun gece diyecek bişi yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 josh smith salakça o band hareketini yapmasaydı belki şansı olurdu gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 `no penalties for missed dunks` bunu okumak cok mu zor arkadaslar? ingilizce bilmeyenler icin cevireyim : `kacan smaclardan puan kirilmaz` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 nerde yazıyor o ben görmedim öyle bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben bakmadım ama başta rules kısmında yazıodur büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 2 saatlik uykuyla kaçırmışız demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 geçen senede vardı bu kural ama birdman'dan puan kırmışlardı bayağı. bu yıl kırmadılar veya az kırdılar. josh smith'in band koymasının nedenini anlayamadım. potadan yaklaşık 6m uzağa bant koyup sonra faul cizgisinden basmak ne mantıktır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ai nin 2. smaci cok kraldi , ama 1.75 lik nate robinson da webb in uzerinden kral sicradi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ai ların ortak smacı süperdi. ben açıkçası boydan dolayı verilen puanlara gıcık oldum biraz. ama nate robinson un son sma. da babaydı hane. orta saha dan da bassa oha derdim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 smaç yarışması mükemmel oldu ama ikiside kaybetse yazık olurdu igaudola kaybetti yazık oldu.robinson kaybetsede yazık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 iguodala'nin panye arkadası hareketi şüphesiz gelmiş geçmiş en iyi 5 hareketten biri olacaktır harika yaptı ama ; robinson'da spud webb'in üstünden basma ile bence direk hak etti kazanmayı. murat kosova ve kaan kural'ın dediği gibi ödülü paylaştırsalardı keşke.internetten slam dunk yarışmalarını indirdim böyle yarışma görmedim harikaydı tek kelime ile süperdi. sanırım bir kez slam dunk'a katılıp kaybeden bir daha katılamıyordu tam bilmiyorum kuralı ama igoudala bir kez daha katılırsa eze eze alır ve yarışma almasına gerek yok.bana kalırsa şu hali ile bir super star'ı andırıyor ama ileride kobe gibi bir şey olacak şüphesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar