VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 New York'dan Nate Robinson Philadelphia'dan Andre İguodala Atlanta'dan Josh Smith Memphis'den Hakim Warrick Yorumlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 nate robinson 1.75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 adam kısacık cıdden ama delı sıçrıyor smac yarısmasındakı favorım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ben İguodala ve Nate diyorum.Josh Smith bir kere kazandı, yeter o ona.Sevmiyom zaten adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lebron yok. igodala alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yeni ve hayvani bir smaç deneyen kazanır ki bu sene öyle bir beklentim war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 artik bi olayi kalmadi slam dunkin, hep ayni seyleri yapiyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bana kalırsa geçen sene Amare hak ediyordu JS hiç iyi smaçlar atamadı.Tamam gene iyiydi ama Amare'nin kiler daha bir iyiydi :) Igo alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Geçen sene amare daha iyidi ama. Smith in yaptıkları daha atletikti.En önemliside amarenin bi smacı 5 6 kere denemesi buda puan kaybı doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Beyler İguodala'nın çalıştığı bir smaç war ki sormayın.Hem alley-oop hem de bel arkasından çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gecen sene amare nınkıler orjınal ve yaratıcı olsa bıle ısın ıcıne futbolun gırmesı guzel olmadı kanımca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 iguodala'nın ne yapacağını bilmiyorum ama bu liste arasında şimdiye kadarki smaçlarıyla hakeden bi adam slam dunk şampiyonluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 igua alır çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Andre İguodala bencede favori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 artık hep ismini duyduumz adamlar katılmıo yarısmalara.. hersene yeni isimleri gorur olduk. daha zevk verici olmaya basladı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Evet mesela ben geçen sene baya eğlenmiştim :D Geçen sene bana kalırsa Josh Smith'in şu kimindi tam hatırlamıyorum Wilkins miydi :D üstünden atlayıp bastığı smaç harikaydı ama Amare bence kesinlikle hak ediyordu :) Aslında 1.liği Nash hak ediyordu :D asistler manyaktı harbi tam yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Geçen sene Amare ve J.R. Smith hak ediyordu.En çok da Nash :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Nash zten smaç basmış kadar oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hashishin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Andre İgoudala nın çok istekli olduğu verdiği demeçlerden anlaşılıor finalde Smith le kapışırlar die düşünüorum ama gerisi muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VinsanitY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Josh Smith bence finale bile kalamayabilir.Çünkü bu sezon zor bir sezon geçirdi ve oynadığı mevki nedeniyle 9 kilo almak zorunda kaldı.Ve eminim ki sezon başından beri bu yarışmaya hiç çalışmamıştır.Bence finalde Nate ve İguodala'yı izleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 lebron niye girmemiş bi aralar istiyordu smaç yarışmasına girmeyi. josh smith ise kilo aldı belirtildiği gibi.gerçi maç içindeki smaçları geçen seneye göre birşey kaybetmediğini açıklıyordu ama belli olmaz. geçen sene slam dunkta en düzgün basan josh smithi kanımca. değirmen hareketini wilkinsten beri o kadar güzel basanı görmemiştim. ıgodala iyi sıçrıyor ama boyu uzun oda kıvraklığını engelliyor bence finalde smith ile nate kapışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tbl deki allstar yarışmaları bile daha heyecanlı :p tabiki şaka ama igodalamıdır ne karın ağrısıdır alır o bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 nate robinson 1.75 ama size spud webbi de hatırlatırım burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 TBL'de baya gelişti ama ya maçlar artık zevkli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 geçen gün gs-bjk maçını izledim harbi çok zevk aldım maçtan.fark hep 10 sayı civarındaydı ama gerek smaçlar gerek asistler vs. çok güzel maçtı tbl çok gelişmiş cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar