Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 slam dunk contest'e katılanlar açıklandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen sene amare daha iyidi ama. Smith in yaptıkları daha atletikti.En önemliside amarenin bi smacı 5 6 kere denemesi buda puan kaybı doğal olarak.
Mesaj tarihi:
Evet mesela ben geçen sene baya eğlenmiştim :D

Geçen sene bana kalırsa Josh Smith'in şu kimindi tam hatırlamıyorum Wilkins miydi :D üstünden atlayıp bastığı smaç harikaydı ama Amare bence kesinlikle hak ediyordu :) Aslında 1.liği Nash hak ediyordu :D asistler manyaktı harbi tam yerine :D
Mesaj tarihi:
Josh Smith bence finale bile kalamayabilir.Çünkü bu sezon zor bir sezon geçirdi ve oynadığı mevki nedeniyle 9 kilo almak zorunda kaldı.Ve eminim ki sezon başından beri bu yarışmaya hiç çalışmamıştır.Bence finalde Nate ve İguodala'yı izleyecez.
Mesaj tarihi:
lebron niye girmemiş bi aralar istiyordu smaç yarışmasına girmeyi.

josh smith ise kilo aldı belirtildiği gibi.gerçi maç içindeki smaçları geçen seneye göre birşey kaybetmediğini açıklıyordu ama belli olmaz.

geçen sene slam dunkta en düzgün basan josh smithi kanımca. değirmen hareketini wilkinsten beri o kadar güzel basanı görmemiştim.
ıgodala iyi sıçrıyor ama boyu uzun oda kıvraklığını engelliyor

bence finalde smith ile nate kapışacak.
Mesaj tarihi:
geçen gün gs-bjk maçını izledim harbi çok zevk aldım maçtan.fark hep 10 sayı civarındaydı ama gerek smaçlar gerek asistler vs. çok güzel maçtı tbl çok gelişmiş cidden...
  • Yeni Oluştur...