Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gurur, korku, sevgi, beklenti, stres, melankoli, arzu, nefret.. tüm insani duygularımı terketmeye içten içe söz vermiş olduğum bir anda, seninle düştüm insan olmanın en dibindeki zeminine. küçücük bir noktada, gerilmiş bir evren yaratıldı yalnızca benim için. o kadar boştu ki, ben konuştum ve o emdi. zavallılığımın kanıtı olan, kadersizliğe edilmiş tüm lanetler, içimden geldikleri gibi hızlıca yok oldular kollarımın simsiyah evreninde. yalnızca yankıları kaldı geriye, geceleri yorganımın altındaki her hıçkırıkta bir kez daha zihnimde dolaşmaları için. ilk kez sana ne zaman aşık olduğumu bilmiyorum. aylar önce o korulukta, güneşin vurduğu uzun kirpiklerinin, dünyanın en güzel kahverengisini gölgelediği zaman mı, yoksa bana bakıp gülümsediğin o gün mü, yoksa gözlerini benden kaçırdığın dün mü? seninle birlikte düşmek güzeldi. ama ne zaman yanımdan ayrıldın, ya da başından beri yukarıda, sınırlanmış kuralların beni nasıl alaşağı ettiğini mi izliyordun? bir fikir bile yürütemiyorum artık. şimdi tek farkına vardığım, düşmenin etkisiyle "tech support!" diye bağıracak nefesimin bile kalmamış olması. emin olamadığım bir şey daha, seninle tıkabasa dolmuş bu rüyadan uyanırsam eğer, dışarıda beni bekleyen hayat. her insanda, daha da kötüsü baktığım her aynada dahi, senin yansımalarınla dolu olacağım. buradaki tek burada olmayan insan sendin çünkü, bu yüzden istedim beni de alıp götürmeni. belki bana renk verirsin diye, ya da beraber paletteki renklerden en güzel rengi oluşturacağımıza olan inancımdan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yazı genel olarak yazdıklarının en güzellerinden birisi. Ama özellikle son bölüm mükemmel olmuş. Yaladım jnmmss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 süfer olmush =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 tech support olmamış ya, ne güzel hüzünlenirken birden "öeee abi" falan oldum anlıyomusuaaan..geri kalanı güzel ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 eahe =) zaten pek düşünmeden yazmıştım o an, içimden ne geldiyse, gırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 mediiic! diye bağırsan daha iyi olurmus ama güzel olmush=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar