Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 başarılı bir reklam çalışması olmuş. bu arada o tarz testislerdeki tavuklar yenilebilir. onlarda herhangi bir sorun mevcut değil. tavuk sektörü büyük ve ağır bir darbe aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Junr_Sx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 allahım ayıya tecavüzü duymustumda.... tavuga tecavüz etmiş ya yok böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 süfermiş. karikatüede koptum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 3üde birbirinden komedi ya koptum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kuş grbine kesin çözüm :)[ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 12:16 tarihinde, horten tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Karikatürlerin arasında moral bozmak istemem ama Antalyada bir hastanede kuş gribinden yatan hasta var,kaynak çok sağlam.Turizm ayağına belli etmiyolar.Dikkat edin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 he bizim burada da kuş gribinden yatan eşek var.Beylikdüzü'nün turizmini etkiler diye saklıyoruz apartmanın sığınağında. Ya gidin öyle şey olur mu ya.Grip olan hastahaneye gidiyor kuş gribi oldum diyiyor.Abartıldı. Ben hala tavuğumu yiyiyorum hiç de kesmedim yemeyi.Çok boş işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Türk milleti olarak herşeyin en iyisini bildiğimiz için böyle oluyo zaten:) sana bişi diyemiycem,eşeğe geçmiş olsunlarımı ilet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 vay bee türkler yavaş yavaş reklamdan anlamaya başlamışlar :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hahaheahuae buz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya bu ciddi tavukçuluk yapanlar için çok kötü bişi ( evinin bahçesinde 4 5 tane besleyenler için değil, çiftliklerde besleyenler için). Benim ev arkadaşımın babasının tavuk çiftliği var 10 bin adet tavukları var kapalı alanda beslemesi, sağlıklı olmasına rağmen tavukları kesip atmak zorunda kalıyolar. 10 bin adet tavuk da hafife alınacak bişi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 yürü be tavuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Haha güzel ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar