derinaker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Arkadaslar saolsun programın adresını buldum ındırdım sıfırdan yapmayı da buldum ama bırsey sorcam benım patıcıkın script sharıng bolumunden ındırdıgım dıalogları bu programda gorebılıyor muyum? gorebılıyoram nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Yardım edin lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Derinaker Tam Bilemicem onu ben scripter değilimm Verdata editlerim ama galiba Gumpeditor le yapabilirsin veya gumpcreate veya gumpmaker sanırım bu üçünden biri yapıordu onlarıda heryerde bulursun aratarsan googledan faln ok Ardenia Uo Shard Cok Az Kaldı Sizlere Yeniliklerimizle Zevk Vereceğizz [Bu mesaj RaVena tarafından 01 September 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Dialog Studio 1.4 kurcaladim bir ara ona gore anlaticam. Yukarda File / sphere / Help var. Sphere giriyorsun.Orda "Import 55i-99g only" yazan bir secenek var ona basıyorsun. Cıkan menude "Browse" dan acmak istedigin dialog menusunun icinde bulundugu SCP dosyasını seciyorsun. "Dialog Name" kısmınada SCP de [DIALOG d_tinker] gibi dialog un adi yazar orada bulunan dialogun adini yazicaksin ( ör: d_tinker ) sonra "Import" a bas. SCP dosyasının sonunda [EOF] Yazdigindan emin ol bazen sorun cikara biliyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 01 September 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Ravena ben gump edıtı yukledım ama kullanmayı beceremedım :P bıraz anlatabılır mısın? Jonq dedıklerını yaptım calıscaktı ama program kıtlenıyor bunu nasıl duzeltecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Program kitlenmiyor. Bilgisayarının işlemcisini aşırı derece zorlayarak işlemlerini yapıyor.Hiç birsey yapmadan bekle 5-10 dk işlemleri bitince duzeliyor zaten. Gump editor kullanacaksan Wastee in vardi gayet iyidi ama import özelligi varmı hatırlamıyorum.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Bu arada aklıma gelmisken. Import edecegin dialog un kodlarini bulundugu SCP den cıkarıp/kopyalayıp baska bir scp veya txt dosyasina ekle o zaman bu kadar zaman almıyor. Obur turlu butun dosyayı tarıyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 derinaker: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=38517 bende bu arkadaşldan öğrendim gumpedit olayını baya iyi acııklmış..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derinaker Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 cok tesekkurler yardımlarınız ıcın... Jonq senınle bır sekılde ırtıbat kurabılır mıyız? Ve ya elan realms dan bırıyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 öms den ulasabilirsin.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar