Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dialog Studio ile ilgili

derinaker

Öne çıkan mesajlar

Derinaker Tam Bilemicem onu ben scripter değilimm Verdata editlerim ama galiba Gumpeditor le yapabilirsin veya gumpcreate veya gumpmaker sanırım bu üçünden biri yapıordu onlarıda heryerde bulursun aratarsan googledan faln ok

Ardenia Uo Shard Cok Az Kaldı
Sizlere Yeniliklerimizle Zevk Vereceğizz

[Bu mesaj RaVena tarafından 01 September 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dialog Studio 1.4 kurcaladim bir ara ona gore anlaticam.

Yukarda File / sphere / Help var.
Sphere giriyorsun.Orda "Import 55i-99g only" yazan bir secenek var ona basıyorsun. Cıkan menude "Browse" dan acmak istedigin dialog menusunun icinde bulundugu SCP dosyasını seciyorsun. "Dialog Name" kısmınada SCP de [DIALOG d_tinker] gibi dialog un adi yazar orada bulunan dialogun adini yazicaksin ( ör: d_tinker ) sonra "Import" a bas. SCP dosyasının sonunda [EOF] Yazdigindan emin ol bazen sorun cikara biliyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
A tale that goes on. Become a part of it.

[Bu mesaj jonq tarafından 01 September 2003 22:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Program kitlenmiyor. Bilgisayarının işlemcisini aşırı derece zorlayarak işlemlerini yapıyor.Hiç birsey yapmadan bekle 5-10 dk işlemleri bitince duzeliyor zaten.

Gump editor kullanacaksan Wastee in vardi gayet iyidi ama import özelligi varmı hatırlamıyorum.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada aklıma gelmisken. Import edecegin dialog un kodlarini bulundugu SCP den cıkarıp/kopyalayıp baska bir scp veya txt dosyasina ekle o zaman bu kadar zaman almıyor. Obur turlu butun dosyayı tarıyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...