khala Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 haggard konserine ben ve 2 arkadaşım gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Gittik eğlendik geldik. Ayrıntılar belki başka zamana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Haggard konserinden son anda vazgeçtim ama bg ve opeth konserlerinde toplaşabiliriz fenada olmaz patilerle bir konser ilginç olabilir :D [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 09:53 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noregret Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla cok eglenceli konserdi iyi ter attık :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Yedik Hepsini Biz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 haggard konseri roxxordu. vokalin elinden playlisti ben aldım :) en öndeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 onu alan senmiydin...:D...bende senin iki-üç kişi ötendeydim...en uçtaydık biz mix le:D en rahaty yer bizimkiydi wala itiş kakkış yok bütün sahneyi görüyorduk...:D işte ara ara gitarist dibimize geliodu falan deliriyodk.... ama awaking the centuries te ben delirip kendimden geçtim bi ara :D düştüm falan ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bg konserine ben ve 3 ark.im gitcez izmirden.orda bi pati standi fln yapsak aslinda olur :) cunku baya bi giden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 opeth konser biletleri bugun saat 11 den itibaren biletix noktalarından satılmaya basladı,bende gittim aldım tabi.66 milyon vip 45 balkon 35 ayakta olmak uzere uç secenek var.65 verdim ben en onden izliycem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 vip en ön ise ayaktakiler nerede oluyo tam anlayamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 vip arkası oluyodur fort mevzularının vuku bulacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 off 65 kagıt da pahalıymış ama nabalım opeth için can feda bee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Yeni Melek'te oluyorsa yine VİP balkon oluyor he birde yan balkon avr ama oranın bilet satışı yok malesef ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 adam bana sahne onu vip dedi, balkon 45 ytl dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar