arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 blackwaterpark demon of the fall to bid farewell ve deliverence istiom.. bu sırada gelenler kimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bende balkon yanlısıyım gelemiyorum itiş kakışa daracık yerde artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kaya, opeth'i balkonda izlersen ömür boyu bir daha gözüme gözükme. valla in flames'te yaptigim gibi en ön sirada olucam ben, bagira bagira sarki söylücem ama kafa sallayamicam cünkü sacim yok : / ULAN KADER Mİ BE, AKERFELDT'LE RESMIM KISA SACLI OLUCAK, ADAM BOYZONE FALAN DINLIYO MUAMELESI YAPCAK BANA : ((((((((((((((((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 aynen...en ön rulz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 @pent: senin için en onde kafa sallayacağım ilke,opethi coşkuyla kutlayacağız en onde,bende kestirdim lan ama benimki gene daha uzun sende harbi boyzonecu tipi var =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 en ön-balkon arasında kararsızım (oha) cool yapıp balkonda dikilerek mi dinlesem en önce çılgın mı atsam karar veremedim, sanırım 2. sini yapıcam ehehe. saçım da uzun hem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bg biletler satıştamı kaçırırsam hüngür hüngür ağlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bg yi geçte opeth biletleri tuekenebilir satısına baslandıktan kısa sure sonra, hızlı davranmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 burdan sonra tel avive gidicekler, onun biletleri satılmış bide tükenmiş hatta akmara sık sık uğramak lazım artık hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 mailinizi kaydettirin biletix.coma satısa çıktıında haber versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 izmir,ankara farketmez opeth'e kaliteli müzik seven bilip bilmeyen herkes gelmeli sonuçta hep bir agizdan mar$ gibi soylenen cok $arkIsI yok.. metalci arkiler globalle$en müzik kavramInda insanlarI sInIflara sokmadan biraz ilerleseler iyi olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 İstanbul konserinin biletleri satışa çıktı mı ya ? çıktıysa nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 of haggarda da opethe de okul yüzünden gidemicem.. ama en çok istediğim blind guardian'dı, iyi ki ona gidebiliyoruz.. gerçi onda okul da olsa asar giderdim de diğerlerine aileyi karşıma almak değmez benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 said: İstanbul konserinin biletleri satışa çıktı mı ya ? çıktıysa nerde ? yok daha çıkmadı.. en azından biletixde daha çıkmadı,yakında yazıyor. Başka yerlerde varsa bilmem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 kaçmasın da aman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 blind guardian'a kesin gidecem. gidenlerlede irtibatta olmak isterim. ozel mesaj atabilir blind'a gdecekler bi sekilde bi program yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hayır atamazlar çünkü özel mesaj atılmıyor ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ankara haggard yok mu yahu?bugün konser ve ben gidiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yarın haggard var istanbulda...artık pestil olcas içerde sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 haggarda gitcektim, sürüyle playback yaptıklarını ögrenince riskle atmak istemedim. bg ye garanti gidiyorum ama. headbang yok, birkaç hafta sonra sınav var cünküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 hay bu kar tatilini ya finaller 1 hafta ertelendi = uludag tatili ertelendi = haggard yerine ibo dinliyo olucam yarin aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 yahu bi kişi bile gelmiomu tayfa modunda gidices bole 10 kişi içinde biri headbang yapıosa o benim işte. gören beri gelsin. [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 14:58 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ben bg konserine gidenlerle blusurm. bide katatonia gelioms galba izmir'e, arkdastan duydum. bu iki konsere gidenlerle blusmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 biletler nerde satılıyor yada satılıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 haggard için ayrı bir başlık olsaymış iyi olurmuş. Herneyse ben +6 şeklinde geliyorum yarın taksime. Daha öncesinde buluşmak görüşmek tanışmak isteyenler bana msn den ulaşırlarsa en azından birazcık göz doldurur aha patiler buradada vardı deriz. Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar