arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben gittim süfer konserdi walla....hellpse yada ona benzer nickli ark ta geldi:D tanıştık falan..başka gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hehe ben de vardım, hellspe nin yanındaki çocuk bendim :P süper konserdi muhteşemdi, gitmeyenler hayatlarının en büyük hatalarını yaptılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vratyas_vakyas Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yani ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 helloo. how are you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gelmeyenler gunaha girdi :P dehşetti havada ucan bi t-shirt goren olduysa o da benmdi :D yorumsuz :D cok gzldi şimdi sabırsızlıkla BG'yi beklioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben de oradaydım.. kesinlikle muhteşem bir konserdi,hatta hayatımda gördüğüm en iyilerinden biriydi diyebilirim. Helloween'i de canlı canlı gördük.. gelmeyenler neyi kaçırdıklarını bilmiyolar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bende oradaydım, ilk gittiğimde kuyruk çok kısaydı korktum birden kimse gelmemiş ama neseki sonradan doldu salon, seyirci iletişimi müthişti bence Helloween'in... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi ara bende ole dedi madamlar bi daha gelmycem ama harbi süper oldu arkadaki arkadaslar saysndede demrlere pastrma olduk ama gzldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Acaba giden arkadaşlar repertuarı buraya ekleyebilir mi, ya da bir kaç fotoğraf? Belki bu sayede içimdeki sızı bir nebze olsun azalabilir :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 erman ya video yu nası alcam ben sizden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hafta sonu fatih sitesine koycak ordan cekicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ne sitesi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 konserden resim/video vs. kayıt varsa biz de isterik ! upload ediniz bi yerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 ne zamandı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 1 şubat,çarşamba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 resimler elimde koysammı acaba ama nası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 hepsi birbrden gzl birbrden cillop resmler videoda yaknda ;) [ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 23:39 tarihinde, hellspe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 her resimde parasizliga biraz daha küfrederek biraz daha aglamakli olarak ve biraz daha pazar günkü konsere gidemiyecegimi düsünerek geçirdim ve daha bi aglamakli oldum ühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 resimler süpermiş sağolasın. videoyu da bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 http://www.elk.itu.edu.tr/~fatih/Helloween/ alın burda tum resmler videolar var yalnıs 1 ay içinde serverdan kalklcak bunalr 1 ay içnde indren indrsn yalan olur sorna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 andi orada gerçekten çalıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 evet hatta dehşet bi solo attı kendleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar