thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 arkadaşlar güvenlik önlemi olaraktan script ve eva kelimeleri birer boşluk ile otomatik olarak surround ediliyorlar paticik tarafından, önceki sistemde de böyleydi. sadece script kelimesi bu işleme tabi tutulunca fazla canımızı yakmamıştı ama script ler içindeki "eval" filtrelenince direk olarak script i kopyalayıp yapıştırıp çalıştırmak mümkün olmuyor dolayısıyla. paticik kapanmadan önce neterle konuşmuştum, bakarız demişti. şimdi site yeni açıldı çok meşgul oldukları için üstlerine varmayalım ama site yerine oturunca o konuyu tekrar konuşururuz. baksat bu problemden bilginiz olsun, script leri kullanırken de eval (eva+l, birleşik) aralarındaki boşlukları silmeniz gerekmektedir :) bu arada tekrar hoşgeldik hepimiz :P edit: yeni sistemde filtrenin kalkmış olduğunu görüp dumurlara gelmiş bulunmaktayım :) o zaman bu yukarıdaki mesajım sadece eski başlıklardaki scriptler için geçerlidir, haberiniz ola :) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:13 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 abi mesaj yazamıyorum kafam girsin hemi. Faction'a asdfasd yazdık kaldık öle ya :D Hoşgeldik hoşbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bende neden dasdaslıyo bu demiştim :D düzelir düzelir, değiştiriyolar bakalım yavaş yavaş birşeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 asas [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 11:28 tarihinde, LeBaaL tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dasafafkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar