Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Arkadaşlar Magic Power Bonuslu Takılar Czde işe yaramıyor diye duydum bu doğrumu ? Özellikle Mage'lere Sesleniyorum .. Şimdiden tşk ... [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:54 tarihinde, Xtreme_Chill tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toretto Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hayır Yaramıyor !!!!SAdece yaratıklara Etkı Edıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ABi o zaman bu Mage earringlere fln ne diye magic power eklerler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toretto Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Defans Icın kullanıyor Genelde Mageler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 O zaman item olarak neler kullanayım ( sadece takı olarak arkadaslar ) ? ...tekrar tşk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Etkilemez olur mu? Etkiler tabi ki... Eskidendi o etkilemediği zamanlar KE ile birlikte gayet MP bonusun anlamı arttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 mumkun oldugunca unique hp bonus fazla veren takılar tercih edersen cz de snein için daha avantajlı olur ve tabiki takılarda vazgecilmez def olmasınada dikkat et :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dd veren uniq takılarıda unutma tabi olimpia da değilsen dd elbisede alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olympia da kimsede DD helmet yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 olimpia açıldıktan sonra dd helmet ler artık çıkmamaya başladıda ondan sade olimpia da değil hiç bir server da dd helmet çıkmıyor önceden kalma dd helmet ler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yarıor yaw Tanık oLdum Ben AdamLar nova ile 500 civarı vururken bi adam 700 civarı vurdu programlar Baktım Giysileri +8/15 MP idi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 (((programlar Baktım Giysileri +8/15 MP idi ... ))) iyi p.k yedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ne yiyip ne yemediğim seni ilgilendirmez sana kemik atan olmadı ilk günden sivrilik etmeye başlamayın adamı ayar etmeyin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yaramaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bunu daha oncede cvpladık o zamanlar oyun KE değildi, su anda yine cvplıyorum MP bonus hala daha çalışmıyor yani aktif deil, çalıştıgını sanıp MP bonus giyen arklara duyurulur... Ayrıca çalıştıgı zamanları bizim gordugumuzu dusunurek soyluyorum Cz de normal pk yaparken MP bonuslu armor giymek kesinlikle gereksiz, böle bişey aktif oldugunda sadece MP bonus Town Bomb yapılırken giyilmedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Baska ise yaramas bonus yok dimi cz de :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 zaten mp takı calıssa bile cz de takmak cok mantıksız olur cz de onemli olan olmemek bu anlamda hp+def veren takılar daha avantajlı calıssa bile mp takı takmak gereksiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 öncelikle yeni forum hayırlı olsun MP takıların etkili olup olmadıklarını bilmiyorum ama dex lerin vuruşta abartı bi fark oluşturduğunu söyleyemem. Bakıyorumda kıyafetlere genelde dex ben HP giyip aynı damage i veriyorum cz de Full dex giyinirsem çok daha kolay yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toretto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Daha Net bır acıklama soyleyeyım MP ( ) Icınekıler Etkılı olmuyor.Sadece LvL ıne gore werdıgın stat poınt ler Etkılı oluyor Su anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W7K2D Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ke ile çalışacak fln dediler. inanmadık denedik. bir adet 0 frli arkadaşı arenaya aldım hp set ile vurdum kafasına 1033 dmg. +8 mp set ile vurdum 1029 dmg. k ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar