Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warrior secemiyoruzzz

Keskin

Öne çıkan mesajlar

@penthesilea sen bana karşı çıkmışında senin sölediklerinde sword farkındaysan :) ben orda untamede + veriyo demedimki sworda + veriyodedim hem ben bi örnek olsun diye untamed söyledim ben çok stad veya dps meraklısı değilim açıkçası itemın tipide beni baya ilgilendiriyo ve untamed bence süper bir kılıç
Sosyal ağlarda paylaş

Delidumrul un demek istediği warrior olacaksın bwl/mc yapacaksın full epix olacaksın AQ gate açacaksın sonra orada full set topluyacaksın.
Kısaca yeni bir warrior için zamana bölün daha sonrada şu soruya cvp verin o setlerle hangi warrior ezik kalır?!
Ne olursan ol arkanda healer yararsın önemli olan giymek :D
Ayrıca %5 health çok önemli / über bir özellik olmasa gerek...
Kanımca %25 stun resist ile kıyaslanınca komik oluyor ama warstomp kapatıyor gibi yinede oyum orc dan yana nede olsa doğuştan savaşçılar :)
Sosyal ağlarda paylaş

aq de olay warriorlada bitmiyor priest-druid-paladin-shammy bütün supportar classlar imba olucak+dps de belli bi seviyenin üstüne çıkıcak ki moblar alınsın..
ama belli bi yere gelmiş oturmuş bwl gibi i instance ı rahat rahat yapan guildlerin biraz tecrübeyle rahat rahat üstesinden geliceğini düşünüyorum.. Pug guild-raidlerin baya bi motor olup hevesleriyle kalıcakları kesin..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim alt karakterim warrior, av kasiyodum eskiden arkadasim exalted olmus, her ne kadar mace sevmesem de iyi olmus acikcasi. 1.7k MS crit vurdugum bile oldu, seviyorum da baya gnome warrior, öyle takiliyorum oyuna girdigimde raid yoksa. PvP de basari saglamak icin PvE basarisi tabiki önemli, ama öyle abartilacak kadar degil. Hakkar kendini kesiyor zaten, legs ve sword ondan. lionheart ve stronghold craft zaten, darkmoon necklace, wsg bracer, AB shoulder + cloak falan güzel set cikar yani rahat, tabi BWL / AQ farmlayan bir warrior kadar olamazsiniz ama baya yaklasirsiniz.

Bu arada AQ insanlarin gözünde büyüttügü kadar zor biryer degil, en azindan baslari. Twin Emperors'a kadr biliyoruz tabi Avrupa olarak, o da ayri bir konu. 18 bosstan 5. si oldugunu göz önüne alirsak, zorlasabilir, gerci Emperors da gayet eziyet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...