sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 arkadaşım ve etrafımdakiler oldukça övüyodu bu animeyi (zaten ünlü bi anime yani), neyse arkadaştan alıp izleyeyim dedim. hikaye fena diil 2 günde 11 bölüm izledim, sardı diyebilirim. yalnız kenshin'in karşısına herkesin "ooo battousai'yi öldürücem, en güçlüyü öldürücem" diye çıkması bi süre sonra baymaya başladı (gerçi sanırım olay o, en güçlü olmak = tek amaç). ayrıca düelloların hepsini kenshin'in kazanacağını bile bile izlemek de var işin içinde :) bi de animenin en sevmediğim yanı, bi karakter çok sinirlenince veya kafasına falan bişey yiyince, ciddi çizimlerden çocukça çizimlere geçmeleri. hiç sevmedim bunu öyle işte yorum yazayım dedim PS: benim veya insanların izlemesini engelleyecek, kenshin'le ilgili önemli şeyleri yazmayıverin lütfen ki, mok olmasın güzelim anime zevkim/iz. [hline] Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 12 August 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Çünkü senin izlediğin TV Serisi.. TV serileri çocuklar için yapılmış ve daha çok eğlendirmek amaçlı şeyler :) Onun 4 bölümlük ve 2 bölümlük 2 OVA sı var. Onları indir ve onları izle bence ( Samurai X, Sheishouen [ ulen bi örenemedim yazmayı şunu ] )[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 eet bende bi kaç bölüm izledim ve de gayet güzel bölümlerdi ki benim favorim sano dur anima de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 kenshin'in felsefesi ve rakiplerini analizine bitiyorum.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Eğer 60. bölüme kadar izleyip gerisini de manga'dan takip edersen nasıl iyi bir yapıt olduğunu görürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Simdi izledim valla hastasi oldum ne diyim :)[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Yaw orda bir laf vardı hasta olmuştum filmin başında Evladım senın adın ne xxxxx hımm bir savaşcıya uygun bir isim degil senın adın bundan sonra kenshin olsun[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 "Sword is a weapon, Swordmanship is learning how to kill, No matter what you say, what ideals you hold.This is the only truth" tabi farklı versionlarda biraz farklı çevirileri var bu lafın ama olay aynı.Ve bence gerçekten harbi olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 ama bildiğim kadarıyla özellikle tv serisinde verilmek istenen mesaj bunun tam tersiydi. eleman kılıcın ters tarafını bileyliyo ve mümkün olduğu sürece öldürmüyo kimseyi bu şekilde vs. vs...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2003 31. bölüme geldim 6 günde, günde 5 bölüm izliyorum ortalama... baya güzel sevdim. hajime saito'yla da tanıştık oooh süper süper[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 -kenshin! -çok yaşa[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 baba hayrola sen de mi başladın izlemeye :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 yok yauw ben de anime anime yapacam karakterin adını da Hopshu Choke-yasha koyacam nasıl?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Grudge o lafa kenshin arkadaşımızın başına gelenlere göre bakarsan aynı anlama geldiğini anlarsın.Kendi ellerinle kendi kılcını kullanark karını öldürdüğünü düşün.Daha sonra OVA'ları izle.Sözü çok daha iyi anlarsın özellikle ustası ile yaptığı konuşma sırasında herşey çok açık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 http://www.juliestudio.com/anime/kenchan/kenshin/expo2002.JPG auhauha süpper[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: LvL_Sabo, 23 August 2003 17:37 tarihinde demiş ki: http://www.juliestudio.com/anime/kenchan/kenshin/expo2002.JPG auhauha süpper[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Aumuahahah koptum ya.Hay aynı şeyin mavi rengini bende giydim ama o kızıl peruk dsadas olayı uçurmuş.Bir peruğun bu kadar işi değiştirmesi inanılmaz:D :D :D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ken babaya laf yok işin raconu bozuluyor... -ne raconu????[hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 valla resimdeki kadının surat ifadesi çok kötü onun dışında tip güzel...[hline]Serve no one but Bane Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki: olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya abiler bende izlemek istiyorum fakat anlamadığım birşey var...şimdi bu kenshin in 6 ovası bide tv serilerimi var ve tv serilerinden başka bi serisi dahamı var anlamadım ben:(... not: zekamdan şürhe etmezseniz sevinirim:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 2 OVA varmış. Biri Reminiscence, dieri Reflection. Reminiscence 4 bölümlük bi OVA, Reflection ise 2 bölümlük. Etti toplam 6 bölüm, 2 OVA. Rurouni Kenshin: Reminiscence Rurouni Kenshin: Reflection Reminiscence, TV serisinden önceki olayları anlatıyo; Reflection, sonrakileri. [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 00:15 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 tah33 bak anlatıyorum ilk olarak anime tv serisi var 1-95 bölüm kadar (bir olay var altta anlatacağım) bunların arasında geçen bir movie var bide ovaları var şimdi ilk olarak tv serisi mangayı 65. bölüme kadar takip ediyor. ancak zamanın yetmemesinden sonra anime ve manga 65.bölümde ayrılıyor ve kenshin "filler" dönemi başlıyor. bu ilk movie zaten tv serisinin bir parçası... mangada kenshin'in geçmişi hikayesi başlıyor (yani ovalardaki konu) tomoe ve enishi ile ilgili olan. manga bu kısımdan sonra kendini aşıyor zaten. bu ovalarda bu animeye çevirilmemiş bölümler için yapılıyor, ancak gerek kenshinin kişiliği gerek olaylar değiştiriliyor ve manganın yanında "sönük" kalan bir 6 bölümlük ova çıkıyor. tamam beyenenler olabilir ama mangasını okursanız olayların daha ilgi çekici olduğu kesin. kısaca yeni başlayacak biri için ilk olarak anime izlenmeli (ben 65. bölüme kadar derim gerisinde mangayı okusun) animenin 40. bölümünden sonra herhangi bir zamanda movie izlenmeli, manga okunmalı ve ovaları izlenmeli. ama sen ne yaptın dersen anime 1-65 + manga dan sonra geri kalanları izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ok.anladım şimdi.saol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tv serisini izlemezsen ova ları anlamakta zorluk çekersin söliyim baştan.. tv serisinden sonraki ovaları yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yo bence pek fazla çekmez ama ovadan sonra tv serisine dönersen bir anlam kalmaz çünkü ovanın bir bölümü gelecekte geçtiğini düşünürsek ama ovalarda kafanda kenshin karakteri normal animedekinden çook farklı bir şekilde oluştuğunu düşünürsek en iyisi sen ilk larak tv serisini izle. yani ovalardaki umutsuz ciddi kenshin karakterini , animedeki kenshinle karşılaştırmak ebnce çok saçma olur. animedeki kenshin çok daha zevkli ve canlı sonuç olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tah33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 başta dvd writer ım olmadığı için izlemek istmedim tv serisini(her beş bölüm için bir cd yapmak hem paraya hem zamana yazık.tam bir servet düşmanı bu uzun animeler)...ama napalım izlicez hepsini:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar