EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Az önce duvarda yürüyen bi böceği öldürecektim Sonra bi sürü ayağı olduğunu farkettim ve aklıma takıldı Bi süre izledim duvarda akrobatik hareketler falan yaptı sanki cevap verircesine Az öncede pat diye duvardan düştü bende yarıldım kendi kendime Evet kafayı yiyorum yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 said: EagleEye, 31 August 2003 08:03 tarihinde demiş ki: Az önce duvarda yürüyen cevabı kendin vermişsin bu ve bunun gibi ihtiyaçları olduğundan var[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 bizim himmet abi var duvarlara tirmaniyo 2 ayaği var sadece hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Ya mesela bazı böceklerin en fazla 6 ayağı falan oluyor Benim odada 2 cins böcek görüyorum ben arada sırada Birinci ce sık gördüğüm cins böceklerin 4 ayağı var sanırım Onlarda duvarda yürüyor Ama bunun 8 çift falan ayağı vardı böle böcek ince uzun bişey her yanı ayak o derece yani heh Bide bu böcekler niye duvarda yürüyüp duruyor dakikalarca bunuda çözemedim Yürüyor duruyor etrafa bakıyor sanki sonra devam ediyor falan duvarı turluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 gezio ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 cunku 4 bacakli olanlara gore yasama sanslari daha yuksek[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: EagleEye, 31 August 2003 08:12 tarihinde demiş ki: Ya mesela bazı böceklerin en fazla 6 ayağı falan oluyor Benim odada 2 cins böcek görüyorum ben arada sırada Birinci ce sık gördüğüm cins böceklerin 4 ayağı var sanırım Onlarda duvarda yürüyor Ama bunun 8 çift falan ayağı vardı böceklerin 6 ayağı vardı... %100 oranla eğer gördüğün şeyin 6 ayağı yoksa böcek değildir.mesela örümcekler 8 ayaklıdır ve böcek değil akrep ailesine girerler... bu arada düşündüm de tam tersi de olabilir böceklerin 8 örümceklerin 6...yok ya yukarda dediğim gibiydi[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 örümcekler 8 bacaklıdır yani ilk dediğin doğru[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ama akrep ailesiine girmezler. akreplerle beraber arachnid yani 8bacaklı ailesine duhul ederler.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 örümcek adam hep der zaten örümcek böcek diildir diye.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: horacegoesskiing, 01 September 2003 11:53 tarihinde demiş ki: örümcek adam hep der zaten örümcek böcek diildir diye.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. LoL o avutsun kendini daha... terlikle bastın mı üstüne ölüyo ama? ne farkı kaldı böcükten? he çiçum?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben hiç öldürmem örümcekleri ,odamda dolaşıp dururlar. seviyorum hayvanları ya ama böcek görünce hemen ezerim[hline]Hail Eärendil, of mariners most renowned , the looked for that cometh at unawares , the longed for that cometh beyond hope! Hail Eärendil , bearer of light before the Sun and Moon ! Splendour of the Children of Earth, star in the darkness , jewel in the sunset, radiant in the morning ! -Eonwe, to Earendil in Valinor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 anti fareye yada kurbaya da bassan ölür odamı bocek?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Hızlı hareket etmek içindir galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 said: SeriaLKilla, 31 August 2003 08:09 tarihinde demiş ki: bizim himmet abi var duvarlara tirmaniyo 2 ayaği var sadece hem harbi yarıldım ya. :)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Ati 29.4.2003 tarihinde saat 18.40 da demiş ki: Kirk Hammett vokalde manyak bir ton yakalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 bacaklarını hareket ettirince kabuklarının altında basınç oluşturup kullanılmış havayı dışarı atıyolar[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar