Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurtlar vadisi galasi :d


Zegna

Öne çıkan mesajlar

eh iyi yapmışlar onu :D

neyse biraz teşvik filmi olur.1-2 milyon dolarla kıçı kırık filmler çeken sinemamız büyük bütçeli filmler hazırlarda adam gibi izleriz.

Gerçi o kadar para verecek firma yok :D Kurtlar Vadisi TV'de o kadar para kazanmasaydı eminim bu filme bu kadar harcanmazdı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dizi nasıldı film nasıl olur bilmem ama şunu söylemeliyim ki film bizi utandıracak.en azından utandırmalı.hadi savaşa karşı sesimizi çıkarmadık ama çuval olayından sonra bence bizde ırak'a girip bazılarına hadlerini bilmeliyiz.unutulmamalı ki büyük devletler ancak büyük devletler tarafından yıkılır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye ve Türk ulusu her zaman kendisini büyük görmüştür buna bende dahilim ve katılıyorum ancak ne olursa olsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti başka devletlerin yanında yeteri kadar büyük olamıyor bunu kabul etmemek aptallık olur.Önce biz kendi kendimizi yemekten vazgeçicez ondan sonra başkalarına haddini bildirecez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ejej simdi geldim galadan.

felaket kalabalikti , kamerasi fotografi filan. yalniz bugun bisey gordum , kameramanlar insan degil.

kucuk bi cocugu eziyorlardi polati cekicez diye , abartmiyorum size buffalo surusu gibiydiler ehe. kadinin tekinin kafasina kamera carpti filan.


memati de o arbedede kacti benim yanima dustu eheuheu

biraz muhabbet ettik resim cektirdik filmi izledik

film guzeldi ama bekledigim kadar guzel degildi. cekim cok kaliteli , catisma sahneleride cok basarili.

ama cok fazla gereksiz uzayan sahne vardi , bunuda yabanci seyricinin dikkatini cekmek icin ozellikle yapildigina inaniyorum.

mematinin espirileri guzeldi ozellikle. filmin Gora yi gececegine inaniyordum fakat biraz zor gozuktu gozume izledikten sonra , haa ama her turlu gora dan cok daha kaliteli bir yapim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fazla para harcanan filmler kaliteli olabilir.

Ama şu kesin ki GORA'yı Cem Yılmaz değilde Yılmaz Erdoğan çekse o kadar tutmazdı.Yılmaz Erdoğan kötü değil bana kalırsa çok iyi bir yönetmen ve her filmini sevdim şahsen ama insan Cem Yılmaz için gitti o filme.O da harika bir film çıkardı ayrı konu :)

Kurtlar Vadisi geçemez ,rekor falan kıramaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...