Zegna Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ehue cok heyecanliyim yarin ankaradaki galasina gidiyorum davetiye geldi :) davetiyede sey yazio : koyu renk takim zorunludur. ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 İstanbuldaki gala komik olmuş. Tip tip asker kıyafetli adamlar falan. Paşa paşa beklerim cumayı giderim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kamera varsa adımı söyleyip el sallarsın artık. bu arada istanbuldaki gala komikti gerçekten. tvde gördüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 gereksiz olaya gereksiz davetiye... Gerçi fragman güzel ben bile gidebilirim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Galada ıraktaki muhtemel bir savaş alanı bir siper bir bina mermilerle dolu saddam posteri falan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 eh iyi yapmışlar onu :D neyse biraz teşvik filmi olur.1-2 milyon dolarla kıçı kırık filmler çeken sinemamız büyük bütçeli filmler hazırlarda adam gibi izleriz. Gerçi o kadar para verecek firma yok :D Kurtlar Vadisi TV'de o kadar para kazanmasaydı eminim bu filme bu kadar harcanmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ben dün istanbuldaki galasına gittim film beklediğimden kötü çıktı bütün junior mafyalar gelmişti herkez tesbih sallio bende salladım doğal olarak :P güzel di atmosfer ama film kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 filmin kötü olduğundan bi şüphem yok ayrıca ayar olurum şimdi ne kadar tip varsa sinamada sıraya geçer . elinde tesbih artık sinama cıkışlarında baya sağlam babalanmalar olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sinema için bişi diyememde galada bütün junior pekerler vardı yani hani o kadar aslan'ın çakalın arasında sende aslan kaplan olucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 löl. amcamlar iyicene azıttılar. görmemişler. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 lol abartmayin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kv hakkında cici yorumları yapanların sanıyorumki aralarında olsun KV izlemeyenler. Tamam arkadaşlar biz zaten sizi aşmış insanlar olarak görüyoruz hadi canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kurtlar Vadisi zaten şaçmalık,izleyenler daha saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Bende sevmezdim KV yi ama geçen de Tekrarlarını show TV de izledim. O kadar da kötü degil izletiyor kendini.5-6 bölüm izledim. Yarın da filmini gitmeyi planlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Zevkler ve renkler mevzularına girmeyelim kendi adıma gidip izleyeceğim beklentim çok büyük değil ama hoş bir film olacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Dizisi gayet güzel beyenmeyenler beyenmeye bilir herkezin kendi tarzına veya beklentilerine uyan türler var saygı duymak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kurtlar vadisinin ilk sezonu gayet güzeldi bende izler severdim sonra dan abarttılar,mallaştılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 dizi nasıldı film nasıl olur bilmem ama şunu söylemeliyim ki film bizi utandıracak.en azından utandırmalı.hadi savaşa karşı sesimizi çıkarmadık ama çuval olayından sonra bence bizde ırak'a girip bazılarına hadlerini bilmeliyiz.unutulmamalı ki büyük devletler ancak büyük devletler tarafından yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Türkiye ve Türk ulusu her zaman kendisini büyük görmüştür buna bende dahilim ve katılıyorum ancak ne olursa olsun Büyük Türkiye Cumhuriyeti başka devletlerin yanında yeteri kadar büyük olamıyor bunu kabul etmemek aptallık olur.Önce biz kendi kendimizi yemekten vazgeçicez ondan sonra başkalarına haddini bildirecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 zegna seni çok kıskandım:-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bende yüzüklerin efendisinin galasına gitmiştim peah :) ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ejej simdi geldim galadan. felaket kalabalikti , kamerasi fotografi filan. yalniz bugun bisey gordum , kameramanlar insan degil. kucuk bi cocugu eziyorlardi polati cekicez diye , abartmiyorum size buffalo surusu gibiydiler ehe. kadinin tekinin kafasina kamera carpti filan. memati de o arbedede kacti benim yanima dustu eheuheu biraz muhabbet ettik resim cektirdik filmi izledik film guzeldi ama bekledigim kadar guzel degildi. cekim cok kaliteli , catisma sahneleride cok basarili. ama cok fazla gereksiz uzayan sahne vardi , bunuda yabanci seyricinin dikkatini cekmek icin ozellikle yapildigina inaniyorum. mematinin espirileri guzeldi ozellikle. filmin Gora yi gececegine inaniyordum fakat biraz zor gozuktu gozume izledikten sonra , haa ama her turlu gora dan cok daha kaliteli bir yapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fazla para harcanan filmler kaliteli olabilir. Ama şu kesin ki GORA'yı Cem Yılmaz değilde Yılmaz Erdoğan çekse o kadar tutmazdı.Yılmaz Erdoğan kötü değil bana kalırsa çok iyi bir yönetmen ve her filmini sevdim şahsen ama insan Cem Yılmaz için gitti o filme.O da harika bir film çıkardı ayrı konu :) Kurtlar Vadisi geçemez ,rekor falan kıramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Sen sus ozan sen fasulyesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 bu arada akp milletvekillerimiz saolsunlar , tek kisilik davetiye ile 9 kisi coluk cocuk iceri girdikleri icin , cogu kimseye salonlarda yer kalmadi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar