sedron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 valla ben paticiğe kavuştum ya gerisi hikaye abicim tamammı boş yani welcome again paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ohh be ohh.. Dünya varmış. Açılış sitem olan paticik ko bölümüne girememekten artık bunalımdan bunalıma koşuyodum. Tekrar buraya dönmek güzel. Bizleri bi daha bırakma paticik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ohh be açıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ohoooooooooooooo paticik açılmış yawwwww özledim valla :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Lam valla kaç gündür ayrı kaldık ne bu be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Şükür Kavuşturana Ama Daha Çözemedim İmza NasıL ekLenior ? Tuhaf oLmuş KısıtlamışLar Sanırım... [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:12 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 *havayı içine ceker* Hayırlı olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasanaki_tr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hayırlı Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasanaki_tr Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hayırlı Olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Çok uzak kalmışım, kapandığından bile haberim yok desem. Neyse hayırlısı tekrar merhaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Selam ben Extreme valla extreme 'i aktiv edemedim bunla takiliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cr0w292 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 eskisi daha güzeldi yaw.farklıydı hiç olmazsa.bütün forum lar böyle forumtr dahil olmak üzere.neyse bunada alışırız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ohh be bekle bekle sonunda acılmıs walla sevındım ya dıger forumlara kayıt oldum ama patıcıkdekı huzur guzellık sevıyelı muhabbet hıc bıyerde yok walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkShines Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 walla bağımlısı olmusuz =) tekraradan pati pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 En sonunda şu ayrılık bitti :) Birçok forum sitesinde değişik konularda zaman geçirmemerağman en çok zevk alarak katıldığım ve birşeyler paylaşmayı sevdiğim paticik'e tekrar kavuştuk. Uzun bir ayrılık süreci geçirmemize rağmen kısa bir süreç sonra eski günlerimize döneceğimizi düşünüyorum. Hepimize Hayırlı Olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Slm Baba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 gercekten başarılı bi çalışma oldu ama cok uzun süre ayrı kaldık . herkese hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RAINHARD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 özlemiştik baya.yapımda emeği geçenlere teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 pati gelmiş geri yaw cok sevindim. cok özlettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 ohhh be açıldı sonunda anca haber geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hayırlı olsun pati de knight online gibi şelik değşitirdi empire pati oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar