geffen Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 fistan senin yol gösteren aydınlatan bilimum isviçre çakısı gibi ışığını özlemişim be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hepimiz özledik birbirimizi (hadi len) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Hahah benim de aklıma bu geldi :) Son zamanlarda kasa kasa bi hal olmuşlar çat diye gitti bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 komün rulaz=)en güzeli olmus bence, bi de temalarımız geldi mi tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Fistana patlicak rofl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 geffen pati 02 Şubat 2006, Perşembe - 02:07 [ üye bilgi ] [ özel msg ] [ alıntı ] [ şikayet et ] -------------------------------------------------------------------------------- karakter limiti nedir yaf :D kontur hesabımı olduk :D aynısını ben de geçirdim aklımdan. kendimi turkcellin webmesaj penceresine bakıyor hissettim bir ara. -------------------------------- Yakında paticik Paketleri cıkarsa sasırmayın. Küçük kedi Paketi 5000 + Karakter limit her mesajda +5 Resim koyabilme Imzanıza resim koyabilme Fln türer.Türemez ins... Gerçi temiz iş :D [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 02:49 tarihinde, Pikachu tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çözdüğümüz her soru öss ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Post olayini yeni farkettim, insallah madalya ve turevleri kalici olarak kalkmistir. Garbage da gittiyse, pek âlâ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kalkmamıştır ya.olmaz öyle...siz ne kadar kalksın daha iyi olur deseniz de eğer post olayı kalkarsa sitenin kullanıcı sayısı 4te1e düşer.millet post kasmak için yazıyo ya.oyle yada boyle kalabalık gorunuyo bazen 10 yazısının içinden 1 yazısı hoşuma gidio.bırakın devam etsin(ehueheu amma salladım haa maksat benm postlar yanmasın..eheuhe varya ben bu tatilde 5000 yapmıstım postu lsahdahsdkajhfdahjkhajkdh aaaaa neden yaaaa !!tam zamanında kapandı...bu arada 2 forumdan atıldım ehuheh 2de bir paticik reklamını yaptıgım için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Kalkmamalı ! :P ben daha yeni 10k yapmıştım be boşuna mı kastım ben boşuna mı tanımadığım adamlarla geyik yaptım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 garbage patladı obaaa=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 garbage bunu hak etti :) bence bundan sonra da sitede her ay sonu "çöpü boşalt" olayı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 leeeeeet dııııı sanşaaaaayyynnnn, leeeeeet dı sanşaynn innnn eheuhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ehehe nolmuş böle sanki çamaşır suyuyla geçmişler burdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Olan mayhem ciime oldu agucugucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Saeros bi farkımız olsun ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 GElir gelir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 garbıçta postlar sayılmıyordu zaten deli etmeyin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 çöpçüler yoldayken benzinleri bitmişti herald. kokmaya başlamıştı artık zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 banane ya garbage da boş muabet yaparak ben deşarj oluodum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 o değilde son attığımız mesajları kontrol etmek için kullandığımız soru işareti düğmesi nerede?:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi sürü eksik var....böhühü yeni sistem sux....:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 test dönemindeyiz henüz. komadan yeni çıktı patimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aman ya pati döndü ya her türlü bağrımıza basarız biz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar