arina Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tatil sırasında izlediğim en güzel filimlerden biriydi Narnia!basitti belki,adı yüzüklerin efendisiyle geçtiği için onla karşılaştırdım ilk başında falan ama yinede çook beğendim.aslında şunu söylemeliyimki filmin biyerinden sonra bırakıp sadece lisa peevense(georgie henley)'yi izlemeye başladım.ne tatlı bişey o öyle=)hele filmin başlarında bir 'i am not a dwarf'demesi vardıki beni benden alıp götürdü=) filmdeki türk lokumu+aslana cidden aslan demesi falan gibi bizden öğelerede değinmeden geçemiycem daha da bi içim ısındı bu filme =) en kısa zamnda bi yerden kitaplarını bulup seriyide okumayı düşünüyorum zaten. sonuç olarak sade,çocuksu vegüzel bir filmdi sıkılmadan izlettirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Anlattığın için teşekkürler arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 rica ederim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben acıkcası fazla beğenmedım filmi yani görsel olarak güzeldi ve turk lokumunun ve aslan adının geömesi hosuma gıttı ancak konu acısından bıraz basıt geldi.cocuklara yonelik fena olmayan bır filmdi kücük kardeşi olanlara tavsıye ederım=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 cok ovduler ama fos cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 pek çocuk filmi gibiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=135995 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar