arina Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bence bu trajik bişey yani ben her başlığı gördüğümde nasıl olur diye tekrar tekrar kendime soruyorum.o bebek en fazla 2-3 aylıktır o zaman.biraz gerçekdışı gibi.bilmemki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 hee tabi çocuk midede değil kalın bağırsakta b.klarla birlikte büyüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Apacheye koptum yaaa:D:D:...biraz kaba olmus ama tam aklımdakini solemiş:D:D alıntı yapamıom bakın:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yuuhhh ya naptın yaa...bide inandın mı sen buna a??... valla bu haberıa yapanada helal olsun =)) zıcar gibin cocuk mu cıkar ... :P ama ii yemişin yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 doğum sancısıyla wc sancısı aynımı kı . işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Haber gerçek yorum size kalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 oha bu kadar kolaymı çocuk yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 haberi biliyorum gerçek bende izledim kadın nasıl anlamadı ikisini birbirine karıştırdı hayret bişe yaneee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 doum sancısıyla tuvalet sncısı aynı şey galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bu haber gerçek sanırım, ben de izledim haberlerde. hatta cenini arıyorlardı kanalizasyonda. cidden çok iğrenç ve korkunç bir olay. tabii kadının tuvalette çocuk düşürmesi nasıl bir olaydır aklım almamakta hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Beyler komik gibi gelebilir ama kadın bebeği düşürmüş tualette gerçek olay bu nedenle lütfen şaka sanmayalım...6aylık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 kadın çocugunu mıçmış o zaman tam anlamıyla bu deyimi de gerçekleştirmiş olmuş.. kadını kutlamak lazım.. kolpa bi haberdir gerci de neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 edit [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 23:23 tarihinde, VipeR tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ya saçmalamayın Cocuk deliğe girermi Manyaklaşmayın cocuk ufacık deliğe nası girsin nerden baksan bi 45 ile 60 cm arası doğuyo rofl.Senin bacağın giriyormu oraya? hadi girdi diyelim cocuğun enini hesaba katsana? hadi onuda geçtim bu bebek düştüğünde hiç gıkınımı cıkarmamış? Fake ya ne kasıonuz peh.Ayrıca atıyorum cocuk doğdugunda OKadar BÜYÜK ŞEYİ NASI HİSSETMEMİŞ KUKUDA??? Millet boşunamı cocuğu doğururken acı cekio rofl? Torpillimi yoksa bu teyzem? eheh fake rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Olayı savunmak gibi olcekte yarı cenin 6 aylık dedik buda eru nun söylediğinin 3 te 1 i boyuta denk gelir belki daha az neyse kadın nasıl başardı bilmiyorum dahada ilgilenmiyorum... Fakesi tüm tv kanalları ii anlaşmış...hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 LOL bebek düştüğünde Karnında kalmıyormu o? amelyatla aldırmıyormusun? götünden sıcmıyorsunya ölüsünü.. Töbe töbe allahım çarpılcaz ya.Böyle saçmalıkmı olur ya.Bebek düştüğünde karnından gitmiyor da bi tuvaletini yaparken ıkındığındamı gitcek abi :D böle şey olmaz fake ya. Yemiş işte adamlar bi güzel Türkiyeyi.Ayrıca bu olay çok komik gülerimde ağlamam halime çok salakça bişey kimsede inanmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bknz: Kahpe bizans :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yeni doğan bebekler su içinde 3 gün mü ne kalabiliolardı diye biliyorum. arasalar bulurlar bebeği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 su içinde kalırda kaka içinde biraz zor :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Göbek bağınıda çoçuk çıkarken kesmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ben çok şaşırdım ya..kimsenin başına gelmesin çok kötü bşy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Aaaaartıııııı senin anan seni doğurmamıııış sııçmııış!!! şeklinde travestiler tarafından verbal harassmenta uğradığında çok fena ağlıyacak, çok kötü anılarla baş başa kalacak bir çocuk bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bizim burda bi laf vardır "annen seni doğurmamış sıçmış!!" diye uyum şağlamış eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 kaka cocuk. ilerde bunlarin intikamini alip sican adam'a rakip olacak. bödöfff!! böle birisi lazimdi bize. süfer men gibin shitboy olucak bu da. her sicilasi durumda olay yerinde belirip ,kurbanlari ya da zanlilari boka bulayacak. ne güzel olurdu. ooh dude. ayaküstü fantezi yaptim. (sustum pls) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:28 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bu olayın cehaletle alakası yok komik hic degil ben yinede olayın bu şekilde gercekleştigine inanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar