Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocuğu tuvalete düştü,sifonu çekti

10ur

Öne çıkan mesajlar

Ya saçmalamayın Cocuk deliğe girermi Manyaklaşmayın cocuk ufacık deliğe nası girsin nerden baksan bi 45 ile 60 cm arası doğuyo rofl.Senin bacağın giriyormu oraya? hadi girdi diyelim cocuğun enini hesaba katsana? hadi onuda geçtim bu bebek düştüğünde hiç gıkınımı cıkarmamış? Fake ya ne kasıonuz peh.Ayrıca atıyorum cocuk doğdugunda OKadar BÜYÜK ŞEYİ NASI HİSSETMEMİŞ KUKUDA??? Millet boşunamı cocuğu doğururken acı cekio rofl? Torpillimi yoksa bu teyzem?

eheh fake rulz.
Sosyal ağlarda paylaş

LOL bebek düştüğünde Karnında kalmıyormu o? amelyatla aldırmıyormusun? götünden sıcmıyorsunya ölüsünü.. Töbe töbe allahım çarpılcaz ya.Böyle saçmalıkmı olur ya.Bebek düştüğünde karnından gitmiyor da bi tuvaletini yaparken ıkındığındamı gitcek abi :D böle şey olmaz fake ya. Yemiş işte adamlar bi güzel Türkiyeyi.Ayrıca bu olay çok komik gülerimde ağlamam halime çok salakça bişey kimsede inanmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

kaka cocuk.
ilerde bunlarin intikamini alip sican adam'a rakip olacak.
bödöfff!! böle birisi lazimdi bize.
süfer men gibin shitboy olucak bu da. her sicilasi durumda olay yerinde belirip ,kurbanlari ya da zanlilari boka bulayacak. ne güzel olurdu. ooh dude. ayaküstü fantezi yaptim.
(sustum pls)

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:28 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...