Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çocuğu tuvalete düştü,sifonu çekti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence bu trajik bişey yani ben her başlığı gördüğümde nasıl olur diye tekrar tekrar kendime soruyorum.o bebek en fazla 2-3 aylıktır o zaman.biraz gerçekdışı gibi.bilmemki...
Mesaj tarihi:
bu haber gerçek sanırım, ben de izledim haberlerde. hatta cenini arıyorlardı kanalizasyonda. cidden çok iğrenç ve korkunç bir olay. tabii kadının tuvalette çocuk düşürmesi nasıl bir olaydır aklım almamakta hala :/
Mesaj tarihi:
kadın çocugunu mıçmış o zaman tam anlamıyla bu deyimi de gerçekleştirmiş olmuş.. kadını kutlamak lazım..
kolpa bi haberdir gerci de neyse :)
Mesaj tarihi:
Ya saçmalamayın Cocuk deliğe girermi Manyaklaşmayın cocuk ufacık deliğe nası girsin nerden baksan bi 45 ile 60 cm arası doğuyo rofl.Senin bacağın giriyormu oraya? hadi girdi diyelim cocuğun enini hesaba katsana? hadi onuda geçtim bu bebek düştüğünde hiç gıkınımı cıkarmamış? Fake ya ne kasıonuz peh.Ayrıca atıyorum cocuk doğdugunda OKadar BÜYÜK ŞEYİ NASI HİSSETMEMİŞ KUKUDA??? Millet boşunamı cocuğu doğururken acı cekio rofl? Torpillimi yoksa bu teyzem?

eheh fake rulz.
Mesaj tarihi:
Olayı savunmak gibi olcekte yarı cenin 6 aylık dedik buda eru nun söylediğinin 3 te 1 i boyuta denk gelir belki daha az neyse kadın nasıl başardı bilmiyorum dahada ilgilenmiyorum...
Fakesi tüm tv kanalları ii anlaşmış...hehehehe
Mesaj tarihi:
LOL bebek düştüğünde Karnında kalmıyormu o? amelyatla aldırmıyormusun? götünden sıcmıyorsunya ölüsünü.. Töbe töbe allahım çarpılcaz ya.Böyle saçmalıkmı olur ya.Bebek düştüğünde karnından gitmiyor da bi tuvaletini yaparken ıkındığındamı gitcek abi :D böle şey olmaz fake ya. Yemiş işte adamlar bi güzel Türkiyeyi.Ayrıca bu olay çok komik gülerimde ağlamam halime çok salakça bişey kimsede inanmaz yani.
Mesaj tarihi:
Aaaaartıııııı senin anan seni doğurmamıııış sııçmııış!!! şeklinde travestiler tarafından verbal harassmenta uğradığında çok fena ağlıyacak, çok kötü anılarla baş başa kalacak bir çocuk bu.
Mesaj tarihi:
kaka cocuk.
ilerde bunlarin intikamini alip sican adam'a rakip olacak.
bödöfff!! böle birisi lazimdi bize.
süfer men gibin shitboy olucak bu da. her sicilasi durumda olay yerinde belirip ,kurbanlari ya da zanlilari boka bulayacak. ne güzel olurdu. ooh dude. ayaküstü fantezi yaptim.
(sustum pls)

[ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 13:28 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...