10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Ya az önce yarım yamalak gördümde hamile bi bayan sancıları yüzünden hastaneye kaldırılmış neyse tuvaleti geldi sanmış tuvalete gitmiş işini bitirmiş sifonu çekmiş aslında tuvalete düşen bebekmiş :D:D ehuehe ama yarım yamalak dinledim düzeltin yanlışımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 sacmalama sıcar gıbı cocukmu cıkar bunun suyu var agrısı var sallamayalım PLSSllt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 dinlersin ozaman birazdan :D azuha bn hala gülüyorum yani doğum sancısını tuvalet le karıştırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 alııntıda yapamıyoz ozaman ben söliyim apache'ye aynen katılıyoum+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tuvaletin deliği büyük olsa gerek. lam bebek gitmiş. pek inandırıcı gelmedi bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 tam anlatamaadım görürsünüzs haberlerde ben şimdiden yetiştireyimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 bebek dediniz de 9 aylık bebek degil tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 cocuk kötü bi giris yapmis hayata , tolet deligine düserek. umuyoruz ki , hayatinin devami öle gecmesin (oha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Geçen yolda gidiodum.birde kimi goriyim? ali sami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hayatının devamı mı kalmis cocuk ölmüş başınız saolsun fln diyodu kocasına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ilk basta bi celiskiye düstüm ben de ölüp ölmedigi konusunda . öle bi anlatmissin ki yani ''dün bi taksi cevirdim hala dönüyo '' türünden bi espri anlatiyormussun gibi. dedigin gibi ölmüsse komik degil bu hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yok artık daha neler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ben izledim şimdi,üfff içim bi tuhaf oldu..neler war ya!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 o çocuk ilerde büyüyüp ninja kaplumbağa olur lağımda ahahahsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 cocuk yüzme biliyomuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 @Vanille benimde güldüğüm ölmesi değil cehalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 gülsem mi üzülsem mi bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 he de geç sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Yok daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 cehaletle alakası yok arkadasım kadın agrısına bakıp yaw acaba bu cocuk agrısımı baska birseymi diye kafamı yoracak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 ya alien düşürse bize ne?!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bu haber gerçek galiba. Kanal d'de canlı telefon bağlantısı yapıldı. Ölen çocuğun babasıyla. Rezalet bir olay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 midem bulandı beah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 AHAHHAHA abi yapmayın bi saniye nefes alamASNBDUAHGgfd..... x_x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Bu haber doğruysa ve hala buna gülebiliyorsanız, siz neye güleceğinizi şaşırmışsınız derim. temiz hava, bol güneş öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar