Apex Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 abi macta fizban yuzunden kosamadim :) adam moda'dan kenan evren'in onune kadar aceleyle kosturdu beni gerci yetismemiz lazimdi :) defansi o kadar etkisiz hale benim heyvani sert sutlarim getirdi bide kaleye gitselerdi daha iyi olurdu ya direkte patladi ya da az farkla cikti ama bence bizim takimda en kosmayan bendim , ayrica esofmanimin delinmeside bi dezavantaj rahat olmuyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Yeni maça gelcem. Hatta yanımda bi arkadaşımı getireyim de gömelim tek tek. Ben kaleye geçerim, benim ark her yerde oynar, phlanx ı da verin, arkadaşım asist kralıdır, paso asist yapar phalax da gömer. Ha bu arada kaleden asist yapma özelliğim vardır. :D[hline]There's a heaven above you baby... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 31 August 2003 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Yedekli diye bir olay var, değil mi?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 açıkçası ben de yedekli yapacağıma hiç yapmam daha iyidir. ben neredeyse haftada 1 maç yapıyorum ama ondan da zevk almak isterim. bizim takımda birisi oynamayacak olursa onun yerine kaleci almayı öneriyorum. bu arada fizban açıklasana güzelim ben orda nasıl faul yaptım ya, kamuoyu gerçekleri görsün :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 fizban 4. geleneksel diye topic aç şimdiden. ne de olsa en az 10 günde herşey yoluna giriyor. 10 günden önce yapamayız[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 fizban'cım güzelim, eğer herkes "aa benim işim var şu gün olmaz" derse halı saha olmaz. halı saha yapmanın 1 numaralı kuralı diğer işleri halısahaya uydurmaktır.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 silth ayısı orda ikimiz çarpıştık, senin bacağın güçsüzse morarıyorsa ben napim :D. okuyan da tabanla falan girdim sanıcak[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ne iş benden habersiz kurbağalar diye takım ayıp oluyo :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ben dedim o kadar kurbağa değiliz kertenkeleyiz diye, ama dinletemedim heh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 neyse bari rezil etmemişsiniz o yüzden affettim :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar