Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

karne heyecanı

darkness87

Öne çıkan mesajlar

2 tane 0 ım var gerisi 3 4 5[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Lise 2 deyim takdir geliyor

en düşük notum 3 psikoloji o da.

Kadın manyak elden birşeyde gelmiyor ki.İlk sınav 90lık kağıttı cevaplar doğru olduğu halde kadının istediği gibi cevap vermedik diye milletten 50-60 puan kırdı.Manyak işte :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 4 tane geliyor ilk dönem.Sayısal öğrencisiym lise 3'üm . Dersane durumum çok aham şaham değil ancak çokta fena değil %30-50 arasında falan geziyorum . Felsefe 0 Geometri 1 Biyoloji 1 Edebiyat 1 .Geometri için sene başında hocayla ciddi bi kavgaya tutuştum ondan sora derse ilgimde azalınca belim doğrulmadı.Felsefe'de son sınavdan atılıp disiplin cezası aldım :P
Biyoloji tamamıyla benim suçum.Edebiyattada hocayla sorunlarım var ama ben çalışmadım oda doğrudur.Karneyi annem bilir ama babamdan saklicam gene :P[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

lise son işte ben takdir alsam ayrı ewe çıkarım lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Benım karnem ıyı bu sene bırazcık derslere ılgım arttı..
Lise 3 ogrencısıyım Matematık 0 , Tarih Seminer 1 gerısı fena degıl ha bu arada Fransızcam 5[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Unide 6. sinfim. 7 ye uzadi daha solemedim. Calisiyom saten is-guc :D . Ama walde transkript istiyo tabi. Bi nevi karne hesabi mehueuh[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand
Woody Allen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...