Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 2 tane 0 ım var gerisi 3 4 5[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 He he herkese zayıf not vercem. Ehuehue :)[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Lise 2 deyim takdir geliyor en düşük notum 3 psikoloji o da. Kadın manyak elden birşeyde gelmiyor ki.İlk sınav 90lık kağıttı cevaplar doğru olduğu halde kadının istediği gibi cevap vermedik diye milletten 50-60 puan kırdı.Manyak işte :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: SbNN, 04 Ocak 2006 16:49 tarihinde demiş ki: Gir Buraya Karne Derdin Yok Olsun Not : Tabii programı kullanmanıza şiddetle karşı çıktığımı ve zararlı olduğunu belirtirim :horace: hoşşşş[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ehuehe benimm ortalama 4.78 :D[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 oha :D[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ben hayatım boyunca karne alamıycam[signature][hline]karşıyız biz savaşa ne gerek var sınırlara fırınlara gireceksek lanet olsun politika... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: punishment, 04 Ocak 2006 20:59 tarihinde demiş ki: ehuehe benimm ortalama 4.78 :D *!camı açar*[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 üsüldüm:( yada sevndm:) kurtulmuşn o dertten[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Benim 4 tane geliyor ilk dönem.Sayısal öğrencisiym lise 3'üm . Dersane durumum çok aham şaham değil ancak çokta fena değil %30-50 arasında falan geziyorum . Felsefe 0 Geometri 1 Biyoloji 1 Edebiyat 1 .Geometri için sene başında hocayla ciddi bi kavgaya tutuştum ondan sora derse ilgimde azalınca belim doğrulmadı.Felsefe'de son sınavdan atılıp disiplin cezası aldım :P Biyoloji tamamıyla benim suçum.Edebiyattada hocayla sorunlarım var ama ben çalışmadım oda doğrudur.Karneyi annem bilir ama babamdan saklicam gene :P[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 nasıl saklamayı düşünüyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 ortalamam 4,49 gelcek... gülsem mi ağlasam mı? ayrıca arkadaşın verdiği siteden karnemi hazırladım... duruyo bi kenarda[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Geçen seneki karnemide ilk dönem karnemide sakladım babam 1-2 defa soruyor sonra işlerin yoğunluğundan unutuyor yada muhtemelen annem söylüyor ve babama tembihliyor bilmiyormuş gibi davranması için :)[signature][hline]Kurt gibi uluyarak vatan sevgisi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 kafam rahat[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 said: fastreloader, 04 Ocak 2006 21:15 tarihinde demiş ki: ortalamam 4,49 gelcek... gülsem mi ağlasam mı? ayrıca arkadaşın verdiği siteden karnemi hazırladım... duruyo bi kenarda hehe ne olur ne olmaz dursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lise son işte ben takdir alsam ayrı ewe çıkarım lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 lise sondayım...5 tane kırık var...ing mat fizik almanca biyoloji...son dk sürprizi olabilir...dinci ve kimyacı son dk golü atıp geçirdiler...[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 bende benim karne çok kötü diyordum benden kötüleri de varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 3 zayıf var biri 0 diğer 2 ders 1[signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Benım karnem ıyı bu sene bırazcık derslere ılgım arttı.. Lise 3 ogrencısıyım Matematık 0 , Tarih Seminer 1 gerısı fena degıl ha bu arada Fransızcam 5[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 arkadaslarım bana sen bızım yuz karamızsın dıolar sebebı de butun derslerım 5 de soylemesı ayıp[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hayatımın en kötü not ortalaması geliyo... 3.33 =([signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 4 Sayıf :D[signature][hline]GaSoLiNa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Unide 6. sinfim. 7 ye uzadi daha solemedim. Calisiyom saten is-guc :D . Ama walde transkript istiyo tabi. Bi nevi karne hesabi mehueuh[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Sie, 05 Ocak 2006 10:37 tarihinde demiş ki: Ama walde transkript istiyo tabi. Bi nevi karne hesabi mehueuh :D:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar