UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evet o selahaddın eyyubıyıydı bu arada.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 abi diolar şimdi yok 4 kişiyle abd ordusunu kırıp geçirmiş fln die eleştiriyolar da,bunu içeriği ne olursa olsun bence yapılan ilklerden biriydi bu yani ne kadar abartı olursa olsun bu bi lik olduğu içn değerlidir..ne var yani elin amerikalısı oklan helikopter bile düşürüyo bizimki tabancaynan abd ordusnu daatıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freeedom Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 filmden önce de amerikan özentilerine ve batıcılara karşıydım,filmden sonrada... atatürk bize batıyı değil muhasır medeniyet seviyesini göstermiştir.o zaman medeniyet batıda olduğu için yanlış düşüncelere gark etmiştir bizleri.ama bu filmde hadi filmi bıraktık gerçek haberlerde medeniyetin nerde olup nerde olmadığını görmekteyiz.salondan çıkıldığında film bize önümüze gelen ilk abd'liyi öldürme isteği veriyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sanırım şu sıralar gideceğim son filmler arasında olur. çok geçmeden televizyonda döne döne yayınlayacaklarına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 film dublajlı ve dublajsız olarak 2 şekilde yayınlandı. dizinin herhangi bir iyi bölümü sinema filminden kat kat iyiydi. osman sınav döneminden bahsediyorum. günlerce film konuşuldu en ilginci gökhan kırdar birçok müzik hazırladık film için diyordu ancak ben hiç bir müzik hatırlamıyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dizinin ilk bölümleri gerçekten güzeldi bir şey diyemiyorum onlara çünkü kaçırmadan izlerdim :) osman sınav gitti bu dizi salaklaştı , abartıldı , battı.ama millet daha çok izlemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sınavı geçebildi mi peki osman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 rofl! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar