Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Peki kediyi tamamen yağa bulasak o zmn ne olucak :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kedinin uçamayacağını çözdün OwnerRavenLoft. seni paticiğin en akıllı üyesi ilan ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Puahahaha[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 inanmayanlar için kanıt. uçurdum ve fotoğrafını çektim. buna ne diyeceksin bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 EuaheahheuHAHDSHAHa Koptummm Derste EHAASD :D:D Hoca bakıyo ne oluyo diyee :)[signature][hline]<% Response.write "BiLGi PaYLaSTiKÇa DeĞeRLiDiR..." %> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyi sıkmışlar...[signature][hline]Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 zuhahaha resme koptum yaa o nasıl bır kedı oyle :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 rexar zuhahahaa :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bıçkın kedi :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 hardcore omfg diyorum.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 kedi yerine farenin sırtına bağlayıp denesek.fare daha bi kobay hayvan çünkü,kediye yazıktır=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
platto Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 fareler 4 ayak üstüne düşmeş,hipotezini değiştir :D[signature][hline]Diez platto lvl 61 mage (oynamıyorum) platto2 lvl 62 rogue (DreaM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Ilginc denemek Lazim =)[signature][hline]- = There Is No Tomorrow = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: OwnerRavenLoft, 06 Ocak 2006 12:03 tarihinde demiş ki: said: ShadowFury, 06 Ocak 2006 11:59 tarihinde demiş ki: Ya bikere öyle bişiy olsa, ekmeğin 2 yanına da eşit miktarda tereyağı sürerek ekmeği uçururduk (Yada 2 tane eşit boyuttaki kediyi sırt sırta birbirine bantlardık:D) Sonuç olarak ekmeğin her zaman tereyağlı kısmının aşağıya gelmesi olayından(yada kedilerin 4 ayak üstüne düşmesi özelliğinden) yararlanarak uçma olayını tamamlardık:D Kediye ve tereyağına ayrı ayrı ihtiyaç yok yani Ahaha bak işte çok doğru bir mantık :tup: Yanlış işte. Diyelim ki ekmeğin A ve B yüzeyine eşit miktarda tereyağ sürdük ve ekmeği yüksekten bıraktık. Bırakma anında A yüzü alttaysa bu durumda B yüzü alta gelmek için bir kuvvet uygulayacaktır. Bu durumda ekmeğin kendi etrafında dönmesine neden olan bir dönme kuvveti oluşur. Ekmeğin A ve B yüzeyleri yere dik konuma geldiğinde tereyağın havada tutan kuvveti sıfırlanacaktır ve ekmek bir miktar yükseklik kaybedecektir. Dönme hareketi devam ettikçe aynı şey sonraki turlar için de tekrarlanır. Sonuç; İki yüzü eşit tereyağlı ekmek kendi etrafında döne döne düşer. :-D[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyide eşit miktarda tereyağı suruyorsak nasıl bır tarafı dıgerıne gore daha buyuk bır kuvvet uygulayıp dondurebılırkı;) 2 side eşit kuvvet uygulayacağından ekmek dilimi yere dık sekılde dusecektır kanımca :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn [Bu mesaj Finrod tarafından 06 Ocak 2006 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Kafayı bu kadar derslerinize yada işinize yorsanız, memleket kurtulur valla.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day. Devil has my ear today, I'll never hear a word you say. He promised that I'd find a little solace and peace. Whatever just as long as I don't feel so desperate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 @Finrod ekmek ideal değil.[signature][hline]"You want a proof??? I will give you, your goddamn proof!!" Sir Isaac Newton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 arada boyle seylerle kafayı dınlendırmek lazım :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: PederRamirez, 06 Ocak 2006 13:03 tarihinde demiş ki: @Finrod ekmek ideal değil. o zmn yere daha buyuk kuvvet uygulayan tarafı yonunde yere dusmezmı yanı ole ardarda donme olayı olmaz bence[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Finrod, 06 Ocak 2006 13:01 tarihinde demiş ki: iyide eşit miktarda tereyağı suruyorsak nasıl bır tarafı dıgerıne gore daha buyuk bır kuvvet uygulayıp dondurebılırkı;) 2 side eşit kuvvet uygulayacağından ekmek dilimi yere dık sekılde dusecektır kanımca :) O zaman şöyle açıklayayım. Kuvvetler aynı noktaya uygulanmıyor. Momentleri farklı. Eğer uygulama noktalarının farklı olmasını göz ardı edersek bu durumda şu olur. Varsayıma göre tereyağlı yüzey alta gelmeye çalışır. Tereyağ ekmeği uçurmaz, düşmeyi engellemez sadece A ve B yüzeyleri alta gelmek için çalışırlar. Eğer bir yüzeyin gücü diğerine yetmezse ya da eşit kalırsa varolan pozisyon bozulmayacaktır. Yani nasıl bırakıldıysa öyle düşecektir. Tabiki bu ekmek diliminin sıfır kalınlıklı olması teorik durumunda geçerli. :-D[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ekmek ideal değil derken ekmeğin hareketini kestiremessin demek istedim,akademik olarak buna chaotic ekmek diyoruz.yani denklemleri yazıyorsun ama çözemiyorsun ancak nümerik çözülüyo:)[signature][hline]"You want a proof??? I will give you, your goddamn proof!!" Sir Isaac Newton [Bu mesaj PederRamirez tarafından 06 Ocak 2006 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 tereyağı sürdün oraya ağırlık yaptı e momentten dolayı döndü tabi tereyağlı yüzü düşçek halıya eheh[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Şimdi 2 tarafına da eşit miktarda yağ sürülmüş ekmek uçmuyo, tamam anladık döne döne düşer de... Peki bunu devasa bi ekmeğe uygulayıp, bu ekmeği de bir çubuğa takarsak Süper bi pervane elde etmezmiyiz?[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol [Bu mesaj ShadowFury tarafından 06 Ocak 2006 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 iyi de attığında tereyağlı kısmın yere gelmesi o ekmeğin düşmediği anlamına gelmez ki. sonuçta yer çekimi var bi şekilde yine düşer o.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: shapshal, 06 Ocak 2006 15:02 tarihinde demiş ki: iyi de attığında tereyağlı kısmın yere gelmesi o ekmeğin düşmediği anlamına gelmez ki. sonuçta yer çekimi var bi şekilde yine düşer o. +5 Yani tereyağı var die havada asılı kalamaz dimi.[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar