Garadia Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Gazanfer, 05 Ocak 2006 17:08 tarihinde demiş ki: said: Persky, 05 Ocak 2006 15:32 tarihinde demiş ki: ruslara yapamadığı birşeyi söylediğinizde öğrenmeye çalışırlar türk kızına söylediğinizde alacağınız cevaplar vardır. örn: daha iyisini yapan birini bul o zaman !!! benden bu kadar !!! yeter!!! said: arina, 05 Ocak 2006 15:35 tarihinde demiş ki: aman ya bu karşılaştırmalarda baydı artık.gidin ruslarla takılın o zaman. [Bu mesaj Gazanfer tarafından 05 Ocak 2006 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] evet tam bir türk kızıyım ben bak hem kanıtladın.halada diretiyorum gidin rus kızlarına o zaman. biz sizi kimlerle karşılaştıralım hem,hiç sesimiz çıkıyomu bizim[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 "rus sarışın kızların saçlarının her tarafı aynı renktir, bizimkilerin dipten koyu renk görünür"*[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 E iyi de, siz böyle "Türk Kızları ile Rus kızları arasındaki fark; Madde 1; Ruslar hemencecik verirler, Türkler çok naz yaparlar" gibi konular açtıkça, kişisel boşalmaz ki? Tüm genellemeler yanlıştır bi de, onu da ekliyeyim. Son olarak da kedi diyeyim, ciğer diyeyim tam olsun bari...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki: bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Asteroth, 05 Ocak 2006 17:16 tarihinde demiş ki: Tüm genellemeler yanlıştır bi de, onu da ekliyeyim. Hatta bu bıle :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 kız arkadaş olarak (manita) Rus evlenmek için türk[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Türk kızları kendilerini olduklarından çko fazla zannediyo.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Asteroth, 05 Ocak 2006 17:16 tarihinde demiş ki: Tüm genellemeler yanlıştır bi de, onu da ekliyeyim. Bu da bir genellemedir, o zaman bu da yanlış olur, ozaman tüm genellemeler doğrudur sonucunu elde ederiz:D Buarada yani ne biliyim Türklerin en kötüsüyle Rusların en iyisini karşılaştırmışlar gibi bence. Türkiyedede gayet düzgün kızlar var...(dır heralde:P Ben bulamadım ama:D)[signature][hline] beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :([signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bn de yari rusum hihhm ;) :P saolun arklar varolun :P[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Rus olsun camurdan olsun.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 rus adamlarını bilmem de patide gordugum kadari ile turk erkeklerinin cogu elinde olana çamur atmaktan başka bişey yapmıyor, bunu kedi-ciger ilişkisine bagliyip hassizeiygünleeer diyorum[signature][hline]if there were words for this would i sing or would i scream? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pekte tecrübeli bir insanoglu kalkmis , döktürmüs . takdir ettim. Playboyun önde gideni . Simdiye kadar hayatinda gördügü 1 türk kizi ile rus kizini karsilastirmistir kesin . sacma oldugu kadar gereksiz ve cok gülünesi bir yazi[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 vanille neden bu kadar ciddiye aldın yoksa daha önce bir erkek arkadaşını ruslara mı kaptırdın :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 vanille isyan etti sonunda :)[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 vanille bazı arkadaşların bir türlü yapmayı beceremedikleri birşeyi yaptı, mantıklı davrandı sadece.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 biraz abartı bi yazı, ama çok yanlış olduğu da söylenemez...[signature][hline]Vücudundan kurtul, sadece zihnin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında da nefes alabilirsin. Cüneyt Arkın, Dünyayı Kurtaran Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Allah askına bunda nasıl bir mantık var biri millet eğlensin diye böyle birşey yazmış millete forwardlamış gülüp geçin ne sinir yapıyorsunuz :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Çirkin kadın yoktur, az vodka vardir Rus atasözü[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen [Bu mesaj Sie tarafından 05 Ocak 2006 21:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bi başka madde türk kızları herşei AŞIRI derecede abartır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 komik bile değil.. şimdi kızın biri de çıksa türk erkekleriyle zencileri karşılaştırsa hoş olur mu? olmaz...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yoo bana koymaz çünkü benim öyle şu benden iyi bilmem ne triplerim yok sonuçta bu kaldırma melesi bazıaları espirileri kaldırır bazıları kaldıramaz meslele bu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Bi de genelleme yapılmasına hastayım. Güzel türk kızı var - çirkin tür kızı var. güzel rus var - çirkin rus var (evet çok hem de ) bakımlı tür kızı var- bakımsızı var bakımlı rus var - bakımsız rus kızı var... ...uzar gider... Yalan o yazı..[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bir de kıskanç türk kızları var iki dakikalık rus kızı fantezisini bile çok görürler edit: dynun erkekti sanırım, mesaj işlevini kaybetti. edit2: alttaki mesaj için tekrar işlevselleşti. [Bu mesaj forgiver tarafından 05 Ocak 2006 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Goarth, 05 Ocak 2006 21:04 tarihinde demiş ki: Allah askına bunda nasıl bir mantık var biri millet eğlensin diye böyle birşey yazmış millete forwardlamış gülüp geçin ne sinir yapıyorsunuz :-) niye ciddiye almiyim. espri anlayisi olmayan , espri anlayisi sadece dalga gecmekten ibaret olan insanlardan pek hoslandigimi söyleyemem.Ha evet yaptigi ezik espri icerikli yazi hosuma gitse böyle davranmazdim tabi. Ayni seyin erkek versiyonu olsa nasil bir tepki verirdiniz merak icerisindeyim .bu tip zeka seviyesi belli bir yazi sinirimi kaldirir. ha merak etmeyin burnumdan alevler falan cikmadi ya da mouse'u duvara firlatmadim klavyeyi de kafamda kirmadim . kalkmis , sacma sapan bir önyargi ile dalga gecmis ,genelleme yapmis ve kizlardan cok cekmis bir zavalli , kendi capinda eglenmis.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar