extreme Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Merhaba Aşağıda gördüğünüz boya karıştırıcısının kodları, [ITEMDEF 0fa9] DEFNAME=i_dyes TYPE=T_DYE WEIGHT=3 CATEGORY=Items by Professions SUBSECTION=Tailor DESCRIPTION=Dyes SKILLMAKE=ALCHEMY 70.0 Başka bir kod eklemedikçe çift tıklayıp boya küpüne basınca renk yapma menusu çıkıyor.Buraya Kadar tamam Ama direk karıştırıcıya tıklayıp insana tıklayınca insanı boyayabiliyorsunuz.Bunu engellemek için işte boya küpü değilse işlem yapma gibi bir kod ekleyebiliyorum ama ozamanda orjinal renk yapma menusu çıkmıyor.Bu konuda yardım talep ediyorum... Saygılar
jonq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 on=@Targon_char return 1 eklemeyi denedin mi?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
extreme Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Valla bu kadar ufak bir koddan sebeb neredeyse komple baştan boya rengi belirleme scripti yapacaktık :) saol valla oldu
Öne çıkan mesajlar